Selam arkadaşlar; MirrorLink testini yaptım.
Ama bundan önce konsolu açmak için mutlaka
PLASTİK SPATULA kullanın. Birisi böyle tornavidaya elektrik bantı sarıp girişirse engelleyin, bağırın ona, hor davranın
MirrorLink testini yaptım.
Az önce bir öğrecimde Samsung A8 olduğunu öğrendim. MirrorLink sitesinde bu telefonun desteği olmadığını gördüm ama telefonun menüsünü açınca MirrorLink ayarları vardı. Hemen otoparka gidip deneme yaptık. Telefondaki menüden aktif edip araca bağlar bağlamaz cihazı gördü. MirrorLink butonuna bastım ve MirrorLink direkt çalıştı.
Biz deneme için sadece bir uygulama indirmiştik. (VW nin ThinkBlueTrainer uygulaması.) MirrorLink içine hangi uygulama yüklenirse default onu açıyor.
MirrorLink ekranı dışındaki telefonun kendi uygulamalarını açmayı başaramadık. Ancak telefonun tüm ayarlarını araç ekranından yapabildik. Çalıştığını gözümle gördüm içiniz rahat olsun.
Telefon zaten MirrorLink uyumlu olmadığı için çok verimli çalışmadı ama daha uyumlu bir telefonda (ki bu konuda eniyinin HTC One M8 olduğu söyleniyor) kullanılabilir. Google Maps gibi uygulamaları açamadım. (sanırım bahsettiğim sebepten) ancak Sygic Car vs yüklenirse gayet çalışır arkadaşlar. 140 dolara güzel bir ünite almışız.
Hepimiz iyi günlerde kullanın.
Otopark çok karanlıktı ve birkaç fotoğraf çekebildim. Paylaşıyorum.
Saygılar
Ekli dosyayı görüntüle 3129
Ekli dosyayı görüntüle 3130
Ekli dosyayı görüntüle 3131
Ekli dosyayı görüntüle 3132
Ekli dosyayı görüntüle 3133
Ekli dosyayı görüntüle 3134
Ekli dosyayı görüntüle 3135
Ekli dosyayı görüntüle 3136
Ekli dosyayı görüntüle 3137
Ekli dosyayı görüntüle 3138