- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Teşekkürler, haklısınız. Biz bir başkasına zarar versek uykumuz kaçar. Anlamıyorum bu insanlardaki dikkatsizliği..Geçmiş olsun
Ben bezdim pes ettim surekli yaşıyorum park halinde vuruk cizik
Yaptirmakta icimden gelmiyor
Hainlik bu günah gerçekten. Kompleksli insanlar ..Ekli dosyayı görüntüle 59393Geçmiş olsun hocam , bu sabah kalktım aracımın kaputunda 2 tane sigara sönüğü var küller duruyodu.Bunlar insan değil yazık cidden.
Malesef öyle hocam , insan dememek lazım böyle canlılaraHainlik bu günah gerçekten. Kompleksli insanlar ..
Normal saymaya başladım artık Geçen tavanda kırılmış soda şişelerini duruyor görünce ne diyeceğimi bilemedim.Arkadaşlar ne kadar dikkat ederseniz edin siz hiç sürtmediğiniz halde park halinde motorlar arabalar sürtüyor tamponu kaç kere boyattım yine aynı sonuç..
Kendine ait bir otoparkın olmayınca her şey göze batıyor hocam işteNormal saymaya başladım artık Geçen tavanda kırılmış soda şişelerini duruyor görünce ne diyeceğimi bilemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 59393Geçmiş olsun hocam , bu sabah kalktım aracımın kaputunda 2 tane sigara sönüğü var küller duruyodu.Bunlar insan değil yazık cidden.
Size de geçmiş olsun hocam, gerçekten can sıkıyor böyle şeylerArkadaşlar ne kadar dikkat ederseniz edin siz hiç sürtmediğiniz halde park halinde motorlar arabalar sürtüyor tamponu kaç kere boyattım yine aynı sonuç..
Arkadaşlar ne kadar dikkat ederseniz edin siz hiç sürtmediğiniz halde park halinde motorlar arabalar sürtüyor tamponu kaç kere boyattım yine aynı sonuç..
Size de geçmiş olsun hocam, gerçekten can sıkıyor böyle şeyler.