- İsim
- Uğur
- Araç
- Golf
Öyle valla. Sorgulamamak lazım
Martıların asitli dışkısı mı dersiniz, çiziğimi dersiniz bitmiyor. İGeçmiş olsun benim de aracımın tavanına taş mı attılar bişey mi düştü çözemedim. Her yeri de çiziliyor. Nerde nasıl oluyor anlamış değilim
Her şey gibi bu durumu da normalleştirmemiz gerek sanırımMartıların asitli dışkısı mı dersiniz, çiziğimi dersiniz bitmiyor. İ
Öyle hocam sıfır araba alıpta sokağa koyabilene ben iyice şaşırıyorum doğrusu. İstanbulda yasıyorum sokak araları tampon tampona sıfır arabalar. Ben park ettiğim yerde diğer arabanın tamponunda park sensörü yoksa oraya park etmiyorum, adam illa tampona değdirecek çünkü biliyorum. Çok ince hesapları düşünmekten bi hâl olduk valla. En güzeli rahat olcaksın ‘ ne olcaksa olsun’ mantığıHer şey gibi bu durumu da normalleştirmemiz gerek sanırım
Doğru diyorsunuz.İstanbul'da durum malesef öyle.fakat ben küçük ve rahat bi şehirde yaşıyorum zonguldak'a ama yinede oluyor.sağlık olsun napalım
Katılıyorum size, her şey aileden gelir.Ülke olarak birbirimize saygımız kalmamış.
Biran önce bunu düzeltmemiz lazım. Bu genel bir sorundur. Bunun yolu Eğitim ve Aile terbiyesi.
Size de geçmiş olsun..Neler oluyor ya. Geçen aylarda da sol ön çamurluğun tam hat çizgisi üzerinde bi göçük gördüm kırmızı da leke var. Başka bi aracın kapısı mı çarptılar birşeyle vurdular mı anlayamıyorum nasıl becerdiler. Her arabaya binişimde gözüm takılır emeği geçene bigüzel saydırırım hala da içim soğumuş değil. Sen ne kendi aracına ne de bir başkasınınkine zarar vermeyeyim diye kırk takla atarsın ama şerefsizin biri gelir canını sıkar işte. Yukarıda da söylendiği gibi, müstakil bir kapalı garaj ancak derman olur derdimize. Allah daha beterlerinden korusun inşallah. Amin
Kötü olmuş, nazarlık diyelim..Geçmiş olsun hocam araba kapalı otoparkta komşum sağ olsun kapıyı vura vura bu hale getirmiş ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten yazık yazık.
Öncelikle geçmiş olsun ancak bu konuya da bir tecrübemi aktarmak isterim bizim apartmanımıza ait otoparkımız var bulunduğumuz kattaki araç sayısı iki elin parmağını geçmez yıkar getirir koyarım elhamdülillah sorun da yaşamadım ancak illa ki dışarıya çıkmak gerekiyor ve gittiğiniz bir misafirlikte park ettiğiniz aracınızın başına geldiğinizde de bu gibi durumlar yaşanıyor. Golf öncesi 98 model bir Civic aracım vardı aracı komple boyaya soktum tertemiz olsun diye aracı başka yerlere gittiğimde park ettiğimde çoğu yerlerde önden çıkan araç sürttü yandan geçen araç sürttü ben aracı bir defa sürtmedim, takmadım ama ülkemin insanı sağolsunKendine ait bir otoparkın olmayınca her şey göze batıyor hocam işte