1.4 tsi larda Bağımsız süspansiyon var , torsiyonlu tdi dan daha konforsuz olacağını düşünmüyorum zira 1.4 TSI aldıran noktalardan birisi buydu banaKesinlikle 1.4 TSİ, sadece olumsuz yanı yaylar tdi’dan daha sert. Konfor biraz daha geride, geri kalan her konuda net bir biçimde TSİ iyi. Tüketimde de üzmeyecektir.
Geri kalan konular derken? İki farkli araba mi bunlarKesinlikle 1.4 TSİ, sadece olumsuz yanı yaylar tdi’dan daha sert. Konfor biraz daha geride, geri kalan her konuda net bir biçimde TSİ iyi. Tüketimde de üzmeyecektir.
Torsiyon ve Bağımsız süspansiyon meselesi önemli değilse şayet fiyatı uygun olanı seçebilirsin bence Üstadım.Arkadaşlar iki araç var ikisinden birini almak üzereyim
1. 2014 1.6TDİ Dsg Highline 80.000km
2.2015 1.4TSİ Dsg highline 65.000km
İkisi de cam tavanlı hangisi daha iyi
Bağımsız ama yaylar sert hocam, ikisini de 80.000 km kadar kullandım.1.4 tsi larda Bağımsız süspansiyon var , torsiyonlu tdi dan daha konforsuz olacağını düşünmüyorum zira 1.4 TSI aldıran noktalardan birisi buydu bana
Ses, titreşim, performans geri kalan konular olabilir mi?Geri kalan konular derken? İki farkli araba mi bunlar
bu konularda tdi tsı dan nasıl daha iyi olabiliyorSes, titreşim, performans geri kalan konular olabilir mi?
Gördüğüm en alakasız yorumKesinlikle 1.4 TSİ, sadece olumsuz yanı yaylar tdi’dan daha sert. Konfor biraz daha geride, geri kalan her konuda net bir biçimde TSİ iyi. Tüketimde de üzmeyecektir.