KS KS ZaGani Katılımcı Üye Katılım 2 Mar 2016 Mesajlar 1,529 Tepkime puanı 2,206 Konum ankara İsim oguz 5 Mar 2023 #31 Utku Lekesiz dedi: Bu ızgara menfezlerinin elinde parça numarası var mı? Dün hafta R tampon taktım, bugün yağmura yakalandım Genişletmek için tıkla ... Oralardan yagmur suyu herturlu girer. Cunku kapatilmiyor. Parca kodlarını not almamisim simdi de baktim bulamadim maalesef
Utku Lekesiz dedi: Bu ızgara menfezlerinin elinde parça numarası var mı? Dün hafta R tampon taktım, bugün yağmura yakalandım Genişletmek için tıkla ... Oralardan yagmur suyu herturlu girer. Cunku kapatilmiyor. Parca kodlarını not almamisim simdi de baktim bulamadim maalesef
Tracy299 Üye Katılım 9 Mar 2017 Mesajlar 361 Tepkime puanı 228 Konum Mersin İsim Tolga Araç Golf 7 1.2 Tsi DSG Highline. 5 Mar 2023 #32 Utku Lekesiz dedi: Bu ızgara menfezlerinin elinde parça numarası var mı? Dün hafta R tampon taktım, bugün yağmura yakalandım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Utku hocam. Sadece R ön tampon mu taktınız? Orjinal mi replika mı?
Utku Lekesiz dedi: Bu ızgara menfezlerinin elinde parça numarası var mı? Dün hafta R tampon taktım, bugün yağmura yakalandım Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Utku hocam. Sadece R ön tampon mu taktınız? Orjinal mi replika mı?
Utku_Lekesiz Katılımcı Üye Katılım 8 Tem 2016 Mesajlar 639 Tepkime puanı 607 Konum Ankara İsim Utku 6 Mar 2023 #33 @Tracy299 Teşekkürler. Ön Arka orjinal çıkma buldum şansıma, onları boyatıp taktım.