Murat hocam detaylı görüşlerinizi bekliyoruz :'(Hafta sonu M paket bir tane kiralayacağım...
Maksat nefsim körelsin... 8D
Murat hocam detaylı görüşlerinizi bekliyoruz :'(Hafta sonu M paket bir tane kiralayacağım...
Maksat nefsim körelsin... 8D
Hocam tarihi belirleyip smooth bir gecis yapmamiz lazim. 3 arac ve sonrası filo indirimine girer. Sonrada bavyera tutkusu [emoji41]@ansolak hocam o dedigin indirimi guzel bi sekilde yaptirabilirsek super olur. alim tarihlerimizin hep ayni olmasi gerekecek amamobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.
hmm bunu bilmiyordum. süper oldu öğrendiğim. @kimi-emd hoca garanti zaten, sende epey sevdin, geriye sadece beni zehirlemek kaldı onu da ikiniz halledersinizHocam tarihi belirleyip smooth bir gecis yapmamiz lazim. 3 arac ve sonrası filo indirimine girer. Sonrada bavyera tutkusu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkcası aracı değiştirsem dahi foruma takılmaya devam ederim bu kadar kaliteli bir forum bulmak zor Çok aktif değilim ama ara arada olsa foruma girip yazılanları okumayı seviyorum.Anketin ilk maymun iştahlı golf kullanıcısısınız hocam, Golf'te ender rastlanır bu profile.
D, E segmente dikey geçişe memnun oluruz tabii. Bir gün sıkılır da tekrar GOLF'e dönmeyi düşünürseniz, Bizler burada Sizi bekliyor olacağız.
Saygılar...
Dpf calismasinda sikinti mi var hocam?Memnun olmamla birlikte satma nedenim model yükseltmek olabilir ve de dpf çalışması [emoji20] Sırf bu yüzden benzine geçeceğim param olursa tabiki.
Şimdilik olasılık olduğu için eklenmemesini talep ediyorum =)ankete, "variant almak için" seçeneğinin eklenmesini talep ediyorum
Arac dsg mi hocam?@ansolak Cok fazla calisiyor Degerli Hocam. Bu aralar kimi zaman gun aşırı bile devreye giriyor. İşe geliyorum devrede stop etmeden bekliyorum, eve gidiyorum yine ayni durum. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi