Golf 1.0 Impression teklif

ugur.dogan

Katılımcı Üye

İsim
Uğur
Araç
Golf
Merhaba Arkadaşlar

Bugün yeni golf için teklif aldım

1.0 manuel ımpression

Rakam ekte teklifte

Bu paket için görüşünüz nedir?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    192.6 KB · Görüntüleme: 242
  • image.jpg
    image.jpg
    274.4 KB · Görüntüleme: 242

Manuel arac istiyorsaniz yeterli.Bana gore tek eksigi on arka park sensoru. Diger donanimlar keyfe keder.

Bayiler sıfır araç satışına mı başlamış?

Hemde düz vatandaşa ?

Eger esnaf ve sanatkarlar bu araclara daha wolfsburg depolama alanındayken çökmüyorsa?

Bayi faturasını kesip kendi paravan adamları abdülcanbaz bey , aybüke hanım (baaayaandan) üzerinden ilana çıkmıyorsa
Var bu işte bi iş

Mr. Kemal !! sen sıfırlayamazsın
Ben sıfırlarım ötv yi kokuları geliyor bana.

Son düzenleme:
Mümkünse ve bütçe el veriyorsa en azından Life paket alınmalı., orada yoksa başka bayileri araştırmanız iyi olur., Impression donanım çok boş bir paket

Gayet güzel teklif şahsen 2.el impressionumu satarken şuan can çekişiyorum . sebebi aşikar :)

Bence otomatik almaya çalışın imkanınız var ise eğer

Gayet güzel teklif şahsen 2.el impressionumu satarken şuan can çekişiyorum . sebebi aşikar :)
Bayiden sıfırına örnek gelmiş
Bayiden sıfır örneği gelmese de

Sarı sitenin ++/xx psi fazladan şisirilmiş hava basılmış ilanlarla dolduruldugunu sizde anlamıs oldunuz ilan vererek

Kaldı ki bayiden örnek de geldi
Stock donanım Sıfırı 599 bin olan aracın 15.000 km de olanına kimse gidip 575.000 lira vermez. (1500-2500 km de olanına olur kabul )

15.000 km de olunca edeceği 555.000 anca yani

Retrofitlerinizle aracın edecegi demiyorum ! Gidecegi rakam

555.000 + retrofitler =580.000!!!

Aracın ederini Araç sahibi
Giderini alıcı belirler.

Gecmiste bu mesajlar KIL mesaj statüsünde degerlendirilirdi ...

Bu şişirmeli piyasadan kurtulacaksak hep beraber kurtulucaz.
Her aracın gercek alıcı degeri var!

Araç MANUEL diye aracın satılmaması durumu gercekci degildir.

Aracı 232 bine almıştınız (ilanda temmuz 2021 bayi çıkışlı yazıyor

Bu fiyata herkes manuelci olmuşken TR de

Şimdi satarken herkes otomatikçi mi ? oldu.

Tdi manuel 2017 high
Sarı siteye bakarsam dünyalar ediyor.
İlan verince hanya konya

Ben 232 den 1 degil 3 tane impression alırdım nettt..(beyaz gri atlantik)

Hocam yanlış anlamayin ama bazen sirf yazayım da gözüksün diye yaziyorsunuz.Ayrica hayal kurmaniz da çok komik.En kiytirik Egealar 400 k dan başlıyor...

Hocam yanlış anlamayin ama bazen sirf yazayım da gözüksün diye yaziyorsunuz.Ayrica hayal kurmaniz da çok komik.En kiytirik Egealar 400 k dan başlıyor...
Hocam bu 2. ci bana sallamanız.
Artık görmezden gelin kıl oldugunuz üyelerin mesajlarını (birde isimsiz altıntı yapmışsınız? Sanki ortaya yazar gibi
Ne demek yazmış olmak için yazıyor olmak?

Sizin gibiler
Aracımı 300.000 bine aldım der
Önce 500.000 olur halay ceker
Sonra 700.000 olur halaybaşına terfi eder
Seneye 1,2 milyon olsun aracınız size hayırlı olsun .

Ben burda her hafta aracımın kasko degeri ne bakıyorum Tsb sayfasından
Ne olur artık artmasın yeter diye
700 e dayanan araca 10.000 liraya kasko yaptırmaya mecburbuyum ben? ? Mecbur edenler utansın , sevinenler halay çeksin.

Şimdi 3. Kez sallayın (cevap hakkı)

4 olmasın bundan sonrasına
Ben yok farzedicem
Sizde aynı sekilde yok farzedin

Açık açık KIL OLUYORUM @Savatage yorumlarına deyin konu kapansın

Hocam ben size niye kıl olayım.piyasanin bir gerçeği var.Hayal dunyasinda yasiyorsunuz demem bu yuzden cunki hiçbir sekilde sizin yazdıklarınızı düşünmüyorum.Ayrica size salladigim falan da yok.Gecen bitmis balatalarin fotosunuz atmistiniz o yani...Bunun gibi sinekten yağ çıkarma durumlari.Neyse siz daha iyi bilirsiniz.500 bine 5 tane Golf alma hayalleri kurmaya devam edin...

Hocam yanlış anlamayin ama bazen sirf yazayım da gözüksün diye yaziyorsunuz.Ayrica hayal kurmaniz da çok komik.En kiytirik Egealar 400 k dan başlıyor.
Hocam ben size niye kıl olayım.piyasanin bir gerçeği var.Hayal dunyasinda yasiyorsunuz demem bu yuzden cunki hiçbir sekilde sizin yazdıklarınızı düşünmüyorum.Ayrica size salladigim falan da yok.Gecen bitmis balatalarin fotosunuz atmistiniz o yani...Bunun gibi sinekten yağ çıkarma durumlari.Neyse siz daha iyi bilirsiniz.500 bine 5 tane Golf alma hayalleri kurmaya devam edin...
Keşke o günlere geri dönsek 5 tane değil 10 tane alabilsek, ben kendi adıma o günleri çok özledim. Mesele birkaç tane araçta almak değil. Görüyoruz araçları fiyatı artıyor her gün aslında biz küçülüyoruz. Ben kendi aracımın değeri artıyor diye sevinemiyorum. Çünkü alım gücü bitti. Yani kimsenin kimseyede sinirlenmesine gerek yok herkesin bu duruma bence üzülmesi gerekir. Yorum yapan arkadaşa hak veriyorum açıkcası düşünün artık kasko yapamayacak hale geliyor insanlar. Alışkanlıklarından geri kalıyor, sizin içinde geçerli benim içinde herkes için. Ben üzülüyorum açıkcası. Keşke o günlere geri dönebilsek. O yüzden tartısmaya gerek yok bence.iyi aksamlar.

Bu fiyata elde araba olduğuna inanmıyorum ben arayıp sorunca yine yok çekiyorlardır kesin

Bazi YouTube içerik üretici arkadaşlar diyorlarki Son Bahar da aşk başkadır. Pardon ole değil 😂 son baharda Avrupa'da satışlar azaldığı için Türkiye de arac bulmakta kolaylaşacaktir. Devletin seçime giderken daha çok argümanı öne süreceğine inaniyorum. Kaldıki ucundan da olsa başladılar. Sahibinden piyasasi zaten Allaha havale diyecek bişey yok. Ben arabanin artik yatirim araci havasindan çıktığını düşünüyorum. @Savatage dediğiniz gibi kasgo 10 K olamaz olmamalı da. Devletin dolar ve enflasyon üzerinde birşeyler yapmasi gerekiyor. Secime kadar birşeyler muhakkak olur. Umarım. Yoksa nefes alamaz hale geleceğiz. Allah'tan şirket aracım var. Şükrediyorum.

Geri
Üst Alt