Golf 1.0 Impression teklif

Keşke o günlere geri dönsek 5 tane değil 10 tane alabilsek, ben kendi adıma o günleri çok özledim. Mesele birkaç tane araçta almak değil. Görüyoruz araçları fiyatı artıyor her gün aslında biz küçülüyoruz. Ben kendi aracımın değeri artıyor diye sevinemiyorum. Çünkü alım gücü bitti. Yani kimsenin kimseyede sinirlenmesine gerek yok herkesin bu duruma bence üzülmesi gerekir. Yorum yapan arkadaşa hak veriyorum açıkcası düşünün artık kasko yapamayacak hale geliyor insanlar. Alışkanlıklarından geri kalıyor, sizin içinde geçerli benim içinde herkes için. Ben üzülüyorum açıkcası. Keşke o günlere geri dönebilsek. O yüzden tartısmaya gerek yok bence.iyi aksamlar.
Siz iyi bir rakama araç bulmuşsunuz.Bence kaçırmayın.Ha Otv vs gelir ona birsey diyemem.Kur ortada pariteden Euro ayrisirsa daha da yukselebilir.Bu arada kaskomu da 2 k ya yaptirdim.Alianz full...

Bu arabaya bu para verilip ben binmem. Zaten golf 8 de kalite düştü zaten kaliteli hissettirmiyor üstüne bir de modelin en boşunu almak hiç mantıklı değil.

Arkadaşlar merhaba. Beni de aradılar impression icin

Son düzenleme:
Golf impression gecen ay da rahat bulunuyordu 2 3tane bayi aramıştı beni araç var diye o fiyata çıktı mı manuel boş paket pek talep görmüyor bence st dediğine göre

bayi arıyor (yarım saat içinde) hemen 5.000 tl. kapora yatırırsanız arabayı size yazayım falan filan...., 0850 numaradan arayıp su arıtma cihazı satmaya çalışan marketing çağrı merkezlerine dönmüşler.., Sanırsın sanki limited üretim Ferrari 599 GTO vercekler.,

Ama hanımefendi 30 dk. da yatırmam imkansız.,
Lütfen noolur aracı başkasına opsiyonlamayın.,
Akşam iş çıkışı annemden babamdan dayımdan kaporayı tamamlarım ayağıma kadar gelen kısmetimi elimden almayın.,
Güzel ablam bak yalvarırım hayallerim var benim., bana biraz süre verin..,

Bunlar telefonla "Keriz Avına" çıkmışlar...

@forzaGilles

Keriz avı derken ?

Ormandaki mantar hikayesi?

Ormandaki 18 tür mantardan hangilerinin zehirli olduğunu bir tek ormandaki hayvanlar bilir. Ve zehirli olanları yemezler.

Benim kafaya takılan nokta ?

Bayideki bu mantarlar zehirli mi acaba ?

Ve zehirli olduğunu bilen xxxxx insanlık bilerek mi zıplamıyorlar ki ?

Mtv zehiri ?

@forzaGilles

Keriz avı derken ?

Ormandaki mantar hikayesi?

Ormandaki 18 tür mantardan hangilerinin zehirli olduğunu bir tek ormandaki hayvanlar bilir. Ve zehirli olanları yemezler.

Benim kafaya takılan nokta ?

Bayideki bu mantarlar zehirli mi acaba ?

Ve zehirli olduğunu bilen xxxxx insanlık bilerek mi zıplamıyorlar ki ?

Mtv zehiri ?
Hangi bayiye gitsen 2 senedir araba yok maalesef lafları., Milli Piyango size vurdu yarım saat içinde kapora yatırın..,

Ne oldu da birden müşteriyi telefonla arayıp yarım saat içinde kapora yatırırsanız (bir de şart koşuyor, yoksa arabayı başkasına veririm) lafları..,

Mantarlar zehirli midir..?
2 senedir araba yok diye milleti enayi yerine koyan bayiler birden (telefonla marketing) yapmaya başlamışsa.,

O mantarların zehirli olma olasılığı %500 artar (bence)

Eskiden sıfır km arabanın ödemesini yapmadan önce boyacı ustası ile kontrol ettiren kesim %3-4 geçmezdi., bu tip insanlara obsesif gözüyle bakılırdı., gelinen şuan ki piyasa ortamında bayi-galerici 100 kat fazlasını bekleyin.

Son düzenleme:
Hocam merakımdan soruyorum acaba bu arananlar bayide araç sırasına girmişler ve listede sıraları geldikleri için aranıp böyle teklifler alıyor olabilirler mi? Eğer durum öyleyse normal sayılabilir artniyet aramayız diye düşünüyorum. Ha öyle değilse her bayiden sıfır araç sorana(sıraya girmek kayıt yaptırmak gibi şeyler yokken) böyle teklifler geliyorsa ozaman iş başka

@Hsynshn

Hocam 7. Hissiniz

Ötv de herhangi bir değisiklik olmayacağı yönünde ise

Aracı alın hayrını görün.
Tek elzem eksiği orjinal ön arka park sensörü. Bunu da 5,5 / 6 bine halledersiniz.

Yukarda

1- Alsatçı alemine !
2- Alsatçı aleminin önde giden gizli şebekesine (doğuş / dod vsvsvs)

Kin nefret kusma var !

@Hsynshn hayırlı olsun aracınız, kişisel olmakla beraber aracın tek eksiği cam filmi bence. park sensörü olmamasına alışılıyor.

doğuş oto'nun internet sitesi üzerinden 1.0 tsi manuel araç bulmak mümkün, gün içinde ara ara kontrol edip araç rezerve edebilirsiniz. fiyat 599 bin tl

Geri
Üst Alt