Mk8 gizli özelliklerden biri ise deshport ta ortada bulunan kısımda ilave bir merkez hoparlör var. Life paket, ben boş zannediyordum.
otomatik fren özelliği hayat kurtarıyor geri geri giderken bazen kamera takılsa görüntü almasanızda freni kendi yapıyor fakat biraz sert bir frenleme olduğundan korkutmuyorda değil2 gün önce geri geri gidiyordum. Sol tarafımda bir çalı var. Sağ taraf müsait değil sıra araç var. Park sensörü ötmeye başladı. Tabii çalı olduğu için sürtüp geçeceğim o yüzden önemsemedim. Araç bir anda birşeye çarptı gibi oldu. Dedim gitti araç çarptık yeni aracı indim baktım hiçbirşey yok. Otomatik fren özelliğinin olduğunu bilmiyordum ben. Çok hoşuma gitti.
Hocam merhabalar benim aracım golf 8 style paket, geri geri giderken aynalar aşağı inmiyor. Bu özelliği kendimiz mi açıyoruz? Bilginiz var mı bu konuda?Arkadaslar bugun keşfettigim ozellik geri vitesde sag ayna kaldırıma yaklasırken assagı indiriyor fakat cok inmiyordu eger geri vitesdeyken sag aynı seciliyken jantı gorcek sekilde ayar yaprsanız onu kaydediyor ve sonraki geri vites secimlenirinizde o konuma geliyor ayna .Vitesi dye takıp ilerlediginizde aynalar normal konuma döndügünde eski ayarınız da bozulmuyor
Hocam ben arkayı da fark etmedim de önde de yok sanki.Peki on sensorlerde manevra frenleme calisiyor mu sizde? Bende calismiyor sadece arka calisiyor.
Hocam merhabalar ben de, golf 8 style paket araç var fakat geri vitese taktığımda aracı aynalarda değişme olmuyor. Bu özelliği açtırmak mı lazım? Bilginiz var mı ? TeşekkürlerArkadaslar bugun keşfettigim ozellik geri vitesde sag ayna kaldırıma yaklasırken assagı indiriyor fakat cok inmiyordu eger geri vitesdeyken sag aynı seciliyken jantı gorcek sekilde ayar yaprsanız onu kaydediyor ve sonraki geri vites secimlenirinizde o konuma geliyor ayna .Vitesi dye takıp ilerlediginizde aynalar normal konuma döndügünde eski ayarınız da bozulmuyor
https://www.golftutkusu.com/topic/2...giya-egilerek-kaldirim-seviyesini-goestermes/Hocam merhabalar ben de, golf 8 style paket araç var fakat geri vitese taktığımda aracı aynalarda değişme olmuyor. Bu özelliği açtırmak mı lazım? Bilginiz var mı ? Teşekkürler
Arkada vardir sizin de hocam. Benim arac life paket bende var.Hocam ben arkayı da fark etmedim de önde de yok sanki.
Çok teşekkürler hocam.https://www.golftutkusu.com/topic/2...giya-egilerek-kaldirim-seviyesini-goestermes/
Bu konuda nasil ayarlanacagi detayli anlatilmis.
Arkada vardir sizin de hocam. Benim arac life paket bende var.