Müthiş olmuş hocam güle güle kullanın. Sanki durbanlar gunmetal olsa müthiş bir uyum daha sağlanacakmışSonuç
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Müthiş olmuş hocam güle güle kullanın. Sanki durbanlar gunmetal olsa müthiş bir uyum daha sağlanacakmışSonuç
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tavsiye vereyim hocam o Zaman size, R logolar siyah olduğu için kapaklara 600 lira vermeden önce kendi kapaklarınızı parlak siyaha bir boyatın derin. Eğer tatmin olmazsanız yine alırsınız şu görüntüye siyah daha güzel gidecektir bence.@theGenius Hocam çok tşk ederim Aynen katılıyorum.Sıra sizdeki R ayna kapaklarına geldi onunla bi uyum içerisinde olacağını düşünüyorum SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@theGenius hocam haklısınız bende öyle düşündüm bi öyle deneyeyim yalnız işçiliği güvenemiyorum burada SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBir tavsiye vereyim hocam o Zaman size, R logolar siyah olduğu için kapaklara 600 lira vermeden önce kendi kapaklarınızı parlak siyaha bir boyatın derin. Eğer tatmin olmazsanız yine alırsınız [emoji4] şu görüntüye siyah daha güzel gidecektir bence.
Hocam Adana'ya falan giderseniz orada yaptırırsınız. 50-60 liraya boyarlar o kapakları. Antalya'daki golfcülerden Mehmet kardeşim piano blacke boyatmış inanılmaz yakışmıştı. Ben de boşa çıkan beyaz kapakları boyatmayı düşünüyorum. En kötü değişmeli kullanırım@theGenius hocam haklısınız bende öyle düşündüm bi öyle deneyeyim yalnız işçiliği güvenemiyorum burada SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@theGenius Hocam Adana'ya gidiyoruz bazen ama Adana da ben de yapan kişiyi bulamadım.Piano Black daha hoş olur acaba Mehmet Hocamla irtibata geçebilir miyiz, ben kapakları göndersem yaptırabilir mi acaba?Ben de sizin gibi düşündüm açıkcası R ayna kapaklarını alırsam bu beyazlarıda Piano Black yapıp değişmeli kullanırdımHocam Adana'ya falan giderseniz orada yaptırırsınız. 50-60 liraya boyarlar o kapakları. Antalya'daki golfcülerden Mehmet kardeşim piano blacke boyatmış inanılmaz yakışmıştı. Ben de boşa çıkan beyaz kapakları boyatmayı düşünüyorum. En kötü değişmeli kullanırım
İletişime geçeriz hocam sorun değil. Hatta kendisi fotoğraf falan da gönderebilir sorun olmaz@theGenius Hocam Adana'ya gidiyoruz bazen ama Adana da ben de yapan kişiyi bulamadım.Piano Black daha hoş olur acaba Mehmet Hocamla irtibata geçebilir miyiz, ben kapakları göndersem yaptırabilir mi acaba?Ben de sizin gibi düşündüm açıkcası R ayna kapaklarını alırsam bu beyazlarıda Piano Black yapıp değişmeli kullanırdım
süper olur gerçekten memnun olurum Hüseyin Hocam &:İletişime geçeriz hocam sorun değil. Hatta kendisi fotoğraf falan da gönderebilir sorun olmaz