Golf 7 Enteresan klima arızası

Gecmis olsun

Cok eski konularda bir arkadasin basina benzer sorun vardi aku degistirerek sorunu gidermisti

Birinden odunc akü alip deneyebilirsiniz
Hocam start stop hatası var bende akü sanırım bitiyor. Sizde ki klima hatası şöyle miydi; arabayı çalıştırırken sıkıntı yok klima sonda iyi üflüyor bir süre sonra güç kesiyor çok az üflüyor, tekrar marş bastığımda eskisi gibi üflemeye devam ediyordu ama bir süre sonra yeniden az üflemeye geçiyordu.

Hocam start stop hatası var bende akü sanırım bitiyor. Sizde ki klima hatası şöyle miydi; arabayı çalıştırırken sıkıntı yok klima sonda iyi üflüyor bir süre sonra güç kesiyor çok az üflüyor, tekrar marş bastığımda eskisi gibi üflemeye devam ediyordu ama bir süre sonra yeniden az üflemeye geçiyordu.

Benim basima gelmemisti baska arkadasin basina gelen olayi yazmistim aku değişimi ile sorunu çözmüştü

Merhaba, yaklaşık bir yıldır süren tuhaf sorun akü kaynaklıymış arkadaşlar. Aklınızda bulunsun. Benim aldığım yer kodlama falan yapmadı belki o sebepledir bilmiyorum ama yetkili servisin aküsünü takınca olay çözüldü.

Merhaba, yaklaşık bir yıldır süren tuhaf sorun akü kaynaklıymış arkadaşlar. Aklınızda bulunsun. Benim aldığım yer kodlama falan yapmadı belki o sebepledir bilmiyorum ama yetkili servisin aküsünü takınca olay çözüldü.

Akü demistim :)

Hayirli olsun mutlu son

Benim arızanın aynısı. Şanslısın, çünkü benim gibi bir sene çekmeyeceksin bu sorunu. Hiç uzatma, git servise 5 bin küsür ver akünü değiş olay bitsin.

1 haftadır arabayı test ediyorum herhangi bir sorun çıkartmadı sorunu beyin değişimi ile çözdüm.
Emrah merhaba aynı sorun bende de var 3 aydır uğraşıyorum sensörleri değiştik çözülmedi klima arada bir devreden cikiyor üflüyor ama soğuk uflemiyor hava basinc sensoru arizasi veriyor bilgisayar baglandiklarinda servis en son beyin değişimi dedi ama garanti vermiyor sen nasıl çözdün sorunu yardımcı olabilir misin

Geri
Üst Alt