Maxilopez
Üye
- İsim
- Mustafa
Nisan 2. Veya 3. Hafta@Alpyaman Evet Alp Bey bizim araçlar aynı gemide. Sizi de etiketleyecektim aslında yazarken.
Benim ST'nin ekranında 8 Nisan'da burada olacağı yazıyor ama gemiye bakıyorum İsrail'e gidiyor. O tarihe yetişmesi imkansız gibi. Sizin ST ne zaman burada olur diyordu?
bunu muhtemelen en iyi bayii bilir.Merhabalar uzun süre sonra, bu konuyu bilmediğim için hortlatıyorum.
Geçen hafta golf 8.5 imperssion kaporasını vererek sipariş vermiştik. Şuan araç gümrükte gözüküyor, gümrükteki araçın teslim edilmesi kaç gün sürer. Kampanyanın ay sonuna kadar devam ettiğini biliyorum, gelecek haftaya kalırsa ödeme konusunda bir problem yaşar mıyız fark çıkar mı? Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. İlk kez sıfır araç teslim alacağız nasipse.
5 temmuzda bayiinin kotası belli oldu renk model vs. 6 sında kapora vermeye gittik arabalar limanda gümrük işlemlerinde idi. tabi ben ötv muafiyetli aldığım için maliye işlemleri oldu o sırada araba bayiye çoktan gelmişti. 18 temmuzda işlemler bitti 19 unda plakalandırıp teslim almıştım.bunu muhtemelen en iyi bayii bilir.
Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız ulaşın aracınıza ve güzel günlerde kullanın.Cevaplarınız için teşekkürler, araç bugün gümrükten çekilmiş. Teslim alana kadar bayiyi darlamaya devam edeceğiz gibi duruyor.
Teşekkür ederim, öyle yaparız.Teşekkürler hocam siz de kazasız belasız bir şekilde kullanırsınız umarım. Onceki hafta çarşamba günü uzay otomotivde sipariş oluşturmuştuk. Sisteme geç düştüğünü öğrendim bir arkadaşımdan, araç çekilse de uygulamaya girişlerde gecikme olabiliyormuş. Uygulamadansa doğrudan bayiyle iletişime geçmek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.