Golf 8 Yalıtım Yaptıran?

aktoluna

Yeni Üye
İsim
Ali
Araç
Golf 8
Merhabalar, disaridan cok ses geldigi icin yalitim yaptirmak istiyorum. Daha once yaptiran oldu mu? Olduysa nerede yaptirdiniz, faydasi oldu mu paylasabilir misiniz?

Merhabalar, forumdan ilklerin sahibi Metinkar yapmıştı ve memnundu.

Upvote 0
Cok güzel olmus zaten, hatasiz kazasiz binin insaAllah. Benim arac style 1.5 ama yalitimdan cok sikayetciyim.

Upvote 0
2014 aracımın şiddetli yağmurlarda üstünü ortmedigim zamanlarda bazen sol bazen de sağ stoplardan bagajı açtığımda ince ufak su akıyor.daha önce böyle bisiy yaşayan oldu mu çözümü nedir? Saygilar

Upvote 0
Ender kim hocam? Ender elektronik mi ? Yalıtım işi de mi yapıyorlar? Eğer Ender elektronik ise dediğiniz aynı kategori de değiller. Subigarege ses yalıtımı ve ses sistemi üzerine uzmanlaşmış , kendini kanıtlamış bir yer. Sadece bu işi yapıyorlar.

Upvote 0
Ender elektronik hocam:) Tesekkur ederim. Sizin aracin modeli neydi?

Upvote 0
Ender kim hocam? Ender elektronik mi ? Yalıtım işi de mi yapıyorlar? Eğer Ender elektronik ise dediğiniz aynı kategori de değiller. Subigarege ses yalıtımı ve ses sistemi üzerine uzmanlaşmış , kendini kanıtlamış bir yer. Sadece bu işi yapıyorlar.

Yapmadığı birşey yok :) senin dediğin ürün kadar kaliteli değildir benim yaptırdığım kendi aracına yaptığı dükkandaki ürün memnunum tavsiye ederim:)

https://www.golftutkusu.com/topic/1...rofitlere-basliyoruz-tekiz/page/9#post-314832

Upvote 0

Geri
Üst Alt