Youtube uzerinden de bakabilirsiniz subi icin.otopark.com sinan da orada yaptirmisti videolari varSubigarge yeni duydum. Ender den iyi midir sizce?
Hocam biraz az basın, yol sesi almazCok güzel olmus zaten, hatasiz kazasiz binin insaAllah. Benim arac style 1.5 ama yalitimdan cok sikayetciyim.
Hocam yol sesi degil ki tek sorun kamyon, otobus sesi bana gore cok fazla ses aliyor. Kredisi olmasa direkt saticam Video cekip atayim bugun. Baya ses aliyor.
Fiyattan belli hocam kaliteli malzeme kullandigi. Garanti kafami kurcaliyor. Bi de 2 sene sonra satabilirim deger mi onu dusunuyorum.Sadece kapılara yapacaksanız alıp kendiniz yapın benim kullandığım ctk premium idi forumda konusu mevcut. Kapılarda geri takınca trim sesi yapacak çok bişey yok. Ama diğer yerlerine yapacaksanız subigarage Sgm adlı malzemeyi kullanır ve pahalı bir yalıtım ekipmanıdır oraya yaptırabilirsiniz. Özkan bey sadece ses sistemi ve yalıtım yaptığı için oraya yaptırmak daha iyi sonuçlar aldırır ama biraz pahalıdır.
Yapılan işlemin geri sökülmesi neredeyse imkansız tercihinizi ona göre kullanın.
Haha. İlk aldigim gunden beri diyorum bana da ayni seyi diyenler oldu. Golf 7.5 dan farkli bu arac. Surusu keyifli, konforu guzel, arabanin seklini de seviyorum. Bi tek yalitim yani. O da duzgun olsa on numara olacakmis. Yakit bile cok iyi. Gebze kozyatagi ortalama 5-5.4 yakiyor basmama ragmen. Uzun yolda gebze aydin 180 den asagi neredeyse dusmuyorum 7 cibari yakiyor. Klima hep acik.YouTube inceleme videoları altına arac rüzgar sesi alıyor diyorum, linc yiyorum arabayi kullanan benim ama onlar benden iyi biliyor demek ki...