mahmutisci
Yeni Üye
- İsim
- Mahmut
- Araç
- Golf 7
Selam arkadaşlar aracım Golf 7 Comfortline, aracın üzerindeki modül ('Std Radio MIB Std')(5G0 035 819 A), biraz araştırdım TR de kablosuz carplay destekli orj ürünü kullanan bir ek modül gibi bir ürün bulamadım.
Genelde Android ürün şeklinde montaj yapılıyor, ama ben bunu beğenmedim açıkçası.
Yurt dışında bir kaç garage'ın ürünlerini gördüm, her türlü modül ile destekli olarak gözüküyor.
Bu tarz bir modül taktıran oldumu veya bunun hakkında ne düşünüyorsunuz. Linkleri aşağıya ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
Genelde Android ürün şeklinde montaj yapılıyor, ama ben bunu beğenmedim açıkçası.
Yurt dışında bir kaç garage'ın ürünlerini gördüm, her türlü modül ile destekli olarak gözüküyor.
Bu tarz bir modül taktıran oldumu veya bunun hakkında ne düşünüyorsunuz. Linkleri aşağıya ekliyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
Carplay, Android Auto module voor Volkswagen MIB1 (VW Golf Mk7, Passat B8, Polo 6C etc) - Motivesupplies MMI (Multimedia Interface) - Motivesupplies
Koop jouw Carplay, Android Auto module voor Volkswagen MIB1 (VW Golf Mk7, Passat B8, Polo 6C etc) - Motivesupplies MMI (Multimedia Interface) bij Motivesupplies! Wij leveren enkel producten van de hoogste kwaliteit. Bieden daarnaast snelle levering en de beste klantenservice.
motivesupplies.nl
VW Golf/Polo Apple CarPlay + Android Auto Interface.
Add Apple CarPlay and Android Auto to your genuine VW Display with The Fitting Bay premium Integration Module. All of our interfaces come with custom software designed to work seamlessly with your original system. CarPlay and Android Auto can be controlled with the genuine Touch Display...
shoptfb.com