Selamlar hocam, marspiyeli alttan araca vidalamaya yarayan arayüz parçasıdır@ZaGani hocam şu 3.fotodaki beyazımsı dikdörtgen plastik ne işe yarıyor bendeki gti maeşpiyelde yoktuda
Şekil kalıp olarak zaten baya farklıda mantık aynı
Selamlar hocam, marspiyeli alttan araca vidalamaya yarayan arayüz parçasıdır@ZaGani hocam şu 3.fotodaki beyazımsı dikdörtgen plastik ne işe yarıyor bendeki gti maeşpiyelde yoktuda
Şekil kalıp olarak zaten baya farklıda mantık aynı
Bence de. Parasını verip böyle işçilik yaptıramazsınız. Hayırlı olsunMaşallah harika işçilik
Parça numarası nedir ? Dışarda takılmamış halinin resmi varmı acabaSelamlar hocam, marspiyeli alttan araca vidalamaya yarayan arayüz parçasıdır
Merhaba;Parça numarası nedir ? Dışarda takılmamış halinin resmi varmı acaba
Uygun vakit, yer olursa elimden geldiğince yardimci olurum hocamAllah için kime el atsam kalıyorum parçaları alalım bana da yapalım yardımcın olurum. Penseni verir, vidayı sıkarım bana da bu işçilikle yapalım. Birisi 2 tane silikon al diyor birisi yanlardan delmeye çalışıyor birisi sen başında durursan olmaz diyor. Ne diyorsun ustam
Hocammmm ne zaman dersen amadeyim. Ankarada 4 yıl ikamet ettim ama şu an başka yerdeyim. Gel dedin mi gelirim önemli olan sizin müsaitliğinizUygun vakit, yer olursa elimden geldiğince yardimci olurum hocam
Hocam bir sorum daha olacak. Parçalar orjinal mi taiwan mı? Taiwan alsak farkeder mi?Merhaba;
Bu işlemde kullandığım parcalarin parça kodları aşağıdaki gibidir.
5G0853543A : 1 adet
5G0853544A: 1 adet
5G0853855: 1 adet
5G0853856: 1 adet
WHT004903: 20 adet
5G0853493: 4 adet (sorduğunuz parça bu)
N90974701: 4 adet
Parça numarasından aratınca detaylı resimleri çıkıyor.
Hepsi orijinal. Taiwan hiç araştırmadım. Maalesef bilmiyorumHocam bir sorum daha olacak. Parçalar orjinal mi taiwan mı? Taiwan alsak farkeder mi?
Bende ön arka orjinal tampon ama marşipiyel rline için 7 bin, r için 4 küsür bin. Açıkçası elim varmıyor bu parçaya bu kadar para vermeye? 2. El bulabilme şansımız ne denli bilmiyorum?Hepsi orijinal. Taiwan hiç araştırmadım. Maalesef bilmiyorum