Bu jantları bu renk için tercih ettim siyahları veya diğer renklerin replikası piyasada çok var Birde zevk meselesi bu işler..hayırlı olsun. jantlarda siyah olsa daha mı iyi dururdu
Evet Normal ölçülermiş lastikler.Eklediğim siteden de kontrolünü yapabilirsiniz.Güzel bir yay sonrası daha şık duracaktır jant ve araç. Renk konusunda bu renk kombinasyonunu al vtec ile geçmiş yıllarda yapmış çok yakışmıştı.Fotoğraflardan kontrol ettimde evet oyle gercekten sizce sorun olusturur mu ? Napmalıyım ? Birde daha kalın yanak kötü durmaz mı ? Basınca arabayı sorun kalmaz diye düsünüyorum.
Tesekkürler , ben bu jantı ilk olarak bi type-r’da gördüm çok sevmiştim.Evet Normal ölçülermiş lastikler.Eklediğim siteden de kontrolünü yapabilirsiniz.Güzel bir yay sonrası daha şık duracaktır jant ve araç. Renk konusunda bu renk kombinasyonunu al vtec ile geçmiş yıllarda yapmış çok yakışmıştı.
https://www.lastikjantavm.com/volkswagen-golf-sv-lastik-fiyatlari
Selamlar herkese, golf 8 impression aracıma modifiye etmeye baslıyorum.
6 ay önce oz racin ultralegera jantlarini 2. El olarak almıştım, ilk olarak onlara lastik alıp takmayla başlayalım
HARCAMALAR
jantlar 1.000 euro
Lastikler 5.500
Gti body kit ve yay almayı düşünüyorum. Yaptıkca. Burada ekleme yaparım.
Yaylarım ulaştı, anadolu yakasında montaj için tavsiye edeceğniz yer var mı ?
Tesekkürler,Hayırlı olsun...
Ürün kodlarının olduğu yer ve ürün içeriğinide paylaşabilirmisin örnek olması için...
Tekrardan meraba, yayların montajı bitti dediğniz gibi 19 gibi durmadı ama “show car” yapmadıgım için benim için ideal oldu konforu vs hic gitmedi yol tutusuda cok iyi oldu. Yıkayınca daha güzel resim cekerimöncelikle hayırlı olsun genel olarak bu model 19" olur ise golfu gösteriyor... yay takınca nasıl olur bilemiyorum fakat çok küçük duruyor...
Tekrardan meraba, yayların montajı bitti dediğniz gibi 19 gibi durmadı ama “show car” yapmadıgım için benim için ideal oldu konforu vs hic gitmedi yol tutusuda cok iyi oldu. Yıkayınca daha güzel resim cekerim