3 yıl veya daha uzun kalacaksaniz, evdede başka araç varsa planınız mantıklı. Her türlü maddi olarak avantaj sağlarsınız. Yıllık 10 bin minimum desek 3*10=30 bin masraf oluşur yatan araca.
Haydi hayırlı olsun hocam.gelişmeleri yazayım, ileride birisine bir faydası olur belki.
Bugün gerçekleştirdim işlemi. Plaka ve ruhsat götürdüm notere, tarih ile birlikte "trafikten çekilmiştir" kaşesi bastılar ruhsata. 40TL ödedim (internette 80 yazıyordu), dün iki (biri uzun 3 diyelim) vekalete 685tl verince şaşırmadım değil.
trafik sigortası bugün itibariyle iptal olacak. kasko da 7 Aralıkta doluyor, dolana kadar ellemeye gerek yok dedim, yenisini ikame araç, imm vs ihtiyaç olmayan klozları düşürerek/çıkartarak yapacak.
Ayda bir 15dk otoparkın içinde turlayacaklar.
Teşekkürler. Evet iyi hatırlattınız, 4 lastiğin basıncını da 46 yaptım (Lastiğin üzerinde max 51 yazıyor).Haydi hayırlı olsun hocam.
Uzun süre kullanılmayacak araçlarda lastiklerin yanaklarının deforme olmaması için de yüksek hava basıncı basılması işe yarar diye okumuştum ama tam hatırlayamıyorum detaylarını hocam
Sağol abi, evet maalesef bir gün geç görmüşsün abiOzan, öncellikle hayırlı olsun son gelişmeler,
konuyu geç gördüm yoksa masrafların yarısını karşılar bir yıl aracı Tuna ya verirdik, işe gidiş gelişte kullanırdı
Hayır, sadece muayene gecikme cezası yansıyor, o da 20 ayda kafa kafaya geliyor. Seçime denk gelirse ona da af çıkarPeki 3 sene sonra aracı tekrar trafiğe dahil ederken??
Trafikte olunmayan bu 3 yılın mtv lerini devlet isteyebilir mi ?
Böyle bir pürüz varmı ki ?
sekizsilindirin dedigine gore muayene varken trafikten cekince gecikme cezasi yansimiyormus. Kaynak sordum cevrem dedi, artik trafige sokerken gorecegiz.Hayır, sadece muayene gecikme cezası yansıyor, o da 20 ayda kafa kafaya geliyor. Seçime denk gelirse ona da af çıkar