Ugur_Tascioglu
Üye
Bu arada lastikler michelin pilot sport 5
Tamamdır hocam teşekkür ederim birde biliyormusunuz fabrikasyon golf 7 jant modelleri ve kaç inç e kadar .Bu arada lastikler michelin pilot sport 5
Sırf konfor için orjinal jantlara geçtim 11000 tl gitti . Ama eski görüntü çok daha iyimiş . Seçim yapmak zor…Benim aracın şuanki görüntüsüde bu şekilde .Ekli dosyayı görüntüle 61295
Replika jantlarda genelde çemberin lastiğe bakan kısmında etiket oluyor ama şu an göremezsiniz tabii ki.Aytas
hocam teşekkürler bu bilgiler jant üzerinde yazarmı ? Jantları kendim alsam bilebilirdim ama üzerinde böyle geldi …
Değiştim hocam orijinalleri aldım . Ancak öncekileri de satmadım bakabilirim sanırsam . Öncekilerin modeli arceo Madrid olarak geçiyor .Replika jantlarda genelde çemberin lastiğe bakan kısmında etiket oluyor ama şu an göremezsiniz tabii ki.
Ben internetten baktığımda ya 8.5J ET 37 ya da 8J ET34 olduğunu görüyorum. Her iki ölçü de araçlarımız için sıkıntılı, sürtme probleminizin sebeplerinden biri jant ölçüleriniz.
Ekli dosyayı görüntüle 61422
Evet arceo madrid, attığım görselde yazıyor.Değiştim hocam orijinalleri aldım . Ancak öncekileri de satmadım bakabilirim sanırsam . Öncekilerin modeli arceo Madrid olarak geçiyor .