İnsan müsveddeleri için 7/24 kamera

Hocam bende geçen aylar 70mai a500s pro cihaz aldım. Sizin yöntemi bende kullanıyorum ancak arabaya bindiğimde kameranın belirli bir süre sonra kapandığını ve kayıt yapmadığını farkettim. Bunun nedeni ne olabilir acaba ?
Kimi powerbank'lar telefon gibi belli bi kapasitese büyük kapasiteli pilleri şarj etme gibi özellikleri oluyor, ufak kapasiteli piller belli bir süre sonra şarj etmeyi kesiyor bu sebeple olabilir hocam. Misal kimi powerların akıllı saatleri belli bi yere kadar şarj edip kesmesi gibi. Bunu birebir gözlemlemiş birisiyim. Bu sebeplede olabilir.
Ayrıca sıcak aylarda vs araçta power bırakmayın olayına katılmıyorum, genelde gece oln oluyor zaten, gecede kolçağa ya da vitesib ordaki döze koyarsanız hiç bir sıkıntı olmaz.

Hem deneyimlemek hemde birşey olursa diye birkaç gündür 2000'lik powerbankı bağlıyorum kameraya. 48 Saatlik kayıt yapabiliyor, fakat 48 saatin tümünü silmeden kayıt edebilmesi için 128 veya destekliyorsa daha üstü Hafıza kartı gerekiyor. En sonunda HDD bağlıcam kameraya ! Bu tür insan müsvfettelerini ifşalamak için.

Herkese merhaba geçen hafta site içinde apartman önünde kimseye zararı olmadan duran 5 aracın silecekleri kaldırılmış diğer araçlarda bir problem yok fakat benim aracın kaputu sileceği zorla kaldırınca bir oksijen israfı mahlukat tarafından çizilmiş.
Araç kimseye zararı olmayan bir yerde kaldı ki plakalar site yönetimine kayıtlı vs daha fazla uzatmak istemiyorum bu mahlukatı bulamadık o sinirle araç kamerası araştırmasına girdim. Viofo t130 3 kameralı modeli ve doğrudan bağlantı kiti aldım. Bu bağlantı kiti sayesinde araç kontak kapalıyken de kayıt yapıyor akü ayarlanan voltajın altına düşerse enerjiyi kesiyor.
Sizlere iki sorum olacak
Birincisi daha önce farklı bir sebep de olsa sigorta panelinden sürekli besleme olan bir hattan fuse tab ile hat çeken oldu mu bunun akü bitmesi harici bir zararı olur mu?
İkinci sorum ise bizim araçların sigorta pini atc, mini,micro, micro2 hangisi acaba?
Aynı şekilde benimde aracımın kaputunda var bi çizik...Allahtan gözle görünen bi yer değilde hemen alışıyor insan. Bu tür gereksiz insanların şansı hep yaver gider hocam, 1 ay boyunca kamerayla sürekli uğraşırsınız yine bişey olursa kayıt etsin diye fakat bigün powerbank'i değişrmeyip yarına ertelediğiniz gün gelip arabanızı ya çizelerler ya park halindeki arabanıza çarparlar vs... Tam o ana denk gelir yani. Bu tür kayıtlar için TESLA'daki sistem lazım araçlarımıza. Powerbank Dashcam vs bunlar biraz 2. planda kalan şeyler.

5 yıla yakın zamandır Viofo A119s modelini kullanıyorum. 128 gb hafıza kartı var döngüsel kayıt yapıyor. Kontağı açınca çalışıyor park halinde kullanmamıştım ancak 2-3 haftadır 20 bin mahlik powerbank takıyorum park halinde kayıt yapıyor öğrenciler beni yıka yazmışlar ama fazla bastırmış ben yazısı çizik oluşturmuş çıkmıyor

Geri
Üst Alt