Yeni Araç Leon 1.5 Tsi

ROTHMANSSS

Üye
İsim
ilker
Herkese selamlar,

Evlilik sebebi ile Tiguan aracı devredip yola 2016 208 1.6 dizel otomatik ile devam ediyordum yakıtı ne kadar cezbetsede araç fazlasıyla ufak ve konforsuz geliyordu. 40 bin km tecrübemizden sonra araç 100 bine yaklaşmıştı ve ilanlarda gezerken 21 bin km'de 2020 model 1.5 Ecotsi Xcellence paket cam tavan araca denk geldim fiyatıda biraz fırsatlı geldi ve birlikteliğimiz oluştu. :) Golf 7.5 1.5 bakıyordum ancak fiyatları yüksek olunca bu araca yöneldim.

Donanım olarak, Çarpışma Önleyici, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ön arka park sensörü, geri görüş ve cam tavan mevcut.

İlk izlenimlerim 1.5 tsi gerçekten çok canlı ve kullanıma bağlı olarak tasarruflu bir motor. Leonun klasik trim sesi olayı ise bende de mevcut. Dijital göstergeden parke taşlı yollarda gelen sinir bozucu zırıltı ve cam tavan tıkırtıları mevcut onun dışında arka koltuklardan gelen ses mevcuttu onu bez bant ile çözüme kavuşturdum.
Uzun yol biraz fazla yaptığım için tereddütüm aydınlatmaydı ancak far aydınlatmasından memnunum bir Tiguan kadar olmasada gayet iyi geldi.
İlk iş cam filmi ve Carplay aktivasyonu yaptırmak oldu yakın zamanda ise adaptif hız sabitleme ve şerit takip retrofiti düşünüyorum.
Herkese iyi forumlar (y)

Ekli dosyalar

• thumbnail_IMG_2669.jpg
    thumbnail_IMG_2669.jpg
    124.7 KB · Görüntüleme: 145
  • thumbnail_IMG_2649.jpg
    thumbnail_IMG_2649.jpg
    149.1 KB · Görüntüleme: 145
  • thumbnail_IMG_2666.jpg
    thumbnail_IMG_2666.jpg
    86.8 KB · Görüntüleme: 141
  • thumbnail_IMG_2777.jpg
    thumbnail_IMG_2777.jpg
    101.1 KB · Görüntüleme: 138
  • thumbnail_IMG_2663.jpg
    thumbnail_IMG_2663.jpg
    120.3 KB · Görüntüleme: 143

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

hayırlı olsun, hem şık hem de güzel motorlu bir araç almışsınız

Hayirli olsun güzel motorlu ve şık araç gule gule kullanın

Hayırlı olsun.
Hemen acc taktırabilirsiniz :)
2020 ateca aldığım zaman yaptığım ilk işti.

Hayırlı olsun.
Hemen acc taktırabilirsiniz :)
2020 ateca aldığım zaman yaptığım ilk işti.
Teşekkürler, aslında acc tek başına biraz yavan geliyor bana. Aynı anda hem acc hem şerit takip yaptırmayı düşünüyorum acc tek başınayken biraz çelimsiz kalıyor gibi geliyor :)

Teşekkürler, aslında acc tek başına biraz yavan geliyor bana. Aynı anda hem acc hem şerit takip yaptırmayı düşünüyorum acc tek başınayken biraz çelimsiz kalıyor gibi geliyor :)
Altyapısı hazır diye ondan başlayın dedim. Yoksa Ateca'ya devamında şerit takip de taktırdım. Şansıma ön cam çatlamıştı ve maliyetim çok düşmüştü.

Altyapısı hazır diye ondan başlayın dedim. Yoksa Ateca'ya devamında şerit takip de taktırdım. Şansıma ön cam çatlamıştı ve maliyetim çok düşmüştü.
Haklısınız bi yerden başlamak lazım. Cam çatlamasada biz kırıcaz artık yapacak bir şey yok :)

Aynı aracın cam tavansız haline sahibim.
ACC'yi taktırdıktan birkaç hafta sonra şerit takip taktırdım.
Şerit takip kesinlikle ACC'ye eklenmeli.
ACC tek başına araya girenlere sert tepkiler veriyor(du). Şerit takip sonrası çok daha kullanılabilir oldu.
Birkaç ay içinde kör nokta ve PLA da istiyorum nasipse.

Geri
Üst Alt