Yeni Araç Leon 1.5 Tsi

Aynı aracın cam tavansız haline sahibim.
ACC'yi taktırdıktan birkaç hafta sonra şerit takip taktırdım.
Şerit takip kesinlikle ACC'ye eklenmeli.
ACC tek başına araya girenlere sert tepkiler veriyor(du). Şerit takip sonrası çok daha kullanılabilir oldu.
Birkaç ay içinde kör nokta ve PLA da istiyorum nasipse.

Tam kafamdaki sıralama bu şekildeydi aslında :) Trim sesi konusunda yorumunuzu merak ediyorum hayalet göstergenin oralardan gelen çok rahatsız edici bir ses mevcut sizde de var mı acaba ?

Tam kafamdaki sıralama bu şekildeydi aslında :) Trim sesi konusunda yorumunuzu merak ediyorum hayalet göstergenin oralardan gelen çok rahatsız edici bir ses mevcut sizde de var mı acaba ?
Bende arka koltuk bölgesinden gelen trim sesleri mevcut hocam hayaletten rahatsız olduğum ses olmadı.
Bu tarz araçlarda genelde olduğundan pek dert etmiyorum. Genelde de müzik açık olduğundan anlamıyorum belki.

Bende arka koltuk bölgesinden gelen trim sesleri mevcut hocam hayaletten rahatsız olduğum ses olmadı.
Bu tarz araçlarda genelde olduğundan pek dert etmiyorum. Genelde de müzik açık olduğundan anlamıyorum belki.
O ses bende de mevcuttu koltuk sırtlıklarını indirip geçtiği demire bez bant sardım düzeldi ancak şu kadrandan gelen ses çok rahatsız ediyor. Müziği açıp devam edicez mecbur :)

O ses bende de mevcuttu koltuk sırtlıklarını indirip geçtiği demire bez bant sardım düzeldi ancak şu kadrandan gelen ses çok rahatsız ediyor. Müziği açıp devam edicez mecbur :)
Onun için çalışma yapan arkadaşlr vardı. Kadran ve çerçevesini söküp bez bant ile tekrar montajlayıp sesin önüne geçiyolar. Benim leon analog kadran var malesef tek buradan geliyor ses

Onun için çalışma yapan arkadaşlr vardı. Kadran ve çerçevesini söküp bez bant ile tekrar montajlayıp sesin önüne geçiyolar. Benim leon analog kadran var malesef tek buradan geliyor ses
Valla ben denersem elimde kalır muhtemelen o yüzden cesaret edemiyorum.

Carplayden sonraki retrofit front asist'i ACC' ye yükseltmek oldu, tabii ki @İlker34 ün ellerinde, teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir sistem şehir içinde bile kullanmaya başladım büyük rahatlık.
Daha sonra 30 bin km bakımı yapıp sırf acc konforu için Edirneye git gel yaptık :)

Ekli dosyalar

• 7aadd9a0-2665-46d2-8f39-b0b21c348a4d.jpg
    7aadd9a0-2665-46d2-8f39-b0b21c348a4d.jpg
    66.1 KB · Görüntüleme: 30
  • 1be7b7bf-55f5-479e-b8a5-f4a3be9f4521.jpg
    1be7b7bf-55f5-479e-b8a5-f4a3be9f4521.jpg
    194.9 KB · Görüntüleme: 29
  • 682e31ed-fcb6-46a4-8aa4-60f78f026196.jpg
    682e31ed-fcb6-46a4-8aa4-60f78f026196.jpg
    128.9 KB · Görüntüleme: 29

Geri
Üst Alt