Eksiltmeyen milyonlarca aracın anormal o zaman yarın gidip eksiltmediği için devir daimimi değiştirteyim2020 1.6tdi araç genelde bakımdan bakıma 8 9 ayda bir su seviyesi max seviyeden min seviyeye geriliyor. Servis buna normal diyor. Aynı durumu yaşayan çözüm bulan varmı . Resim görsel amaçlıdır.
Resim görsel amaçlıdır derken ???2020 1.6tdi araç genelde bakımdan bakıma 8 9 ayda bir su seviyesi max seviyeden min seviyeye geriliyor. Servis buna normal diyor. Aynı durumu yaşayan çözüm bulan varmı . Resim görsel amaçlıdır.
GEksiltmeyen milyonlarca aracın anormal o zaman yarın gidip eksiltmediği için devir daimimi değiştirteyim
Ayni seyi bende servise soyledim. Eksiltmeyenler anormalmi dedim. Bana verilen cevap sifir butun araclarin ilk bakiminda eksigi tamamliyorus.Eksiltmeyen milyonlarca aracın anormal o zaman yarın gidip eksiltmediği için devir daimimi değiştirteyim
Alttaki hortum seviyesine kadar eksiltme yaptıysa sistem hava yapmıştır., ondan dolayı ilk yaptığınız eklemeden sonra yeniden eksiltmesi yapması normal., sistem hava yaparsa -->yaptığınız ilk ekleme sonrası yeniden eksiltmesi zaten olması gereken de budur.,Geçen hafta su eksik uyarısı aldım. Alttaki hortum seviyesine kadar eksilmişti. Ben de Yarım litreye yakın saf su ekledim. Aradan birkaç gün geçti fakat ilk suyu eklediğim seviyenin altına indiğini tespit ettim.
Şimdi ikinci fotoğraftaki seviyenin de altına indi. Tabi bu iki günde oldu. Servis randevusu aldım ama ne tavsiye edersiniz?
2017 Golf Tdi haline 53000 km'de bugün yine üstte kurşun kalemle işaretledim yere kadar saf su ekledim. 24 km yol yaptım. Son seviye aşağıdaki gibi. Daha önce hiç seviyesine bakmamıştım.Alttaki hortum seviyesine kadar eksiltme yaptıysa sistem hava yapmıştır., ondan dolayı ilk yaptığınız eklemeden sonra yeniden eksiltmesi yapması normal., sistem hava yaparsa -->yaptığınız ilk ekleme sonrası yeniden eksiltmesi zaten olması gereken de budur.,
Aracınız kaç km ve model..? daha önceden ara sıra seviyeyi hiç kontrol ettiniz mi..?