vwolverine
Yeni Üye
@RockandRage hocam ve herkese çok geçmiş olsun, benimde başıma en az 5-6 defa geldi sıfır aldığımdan beri ,11 aylık oldu artık. oluyor takmamak lazım demek te yersiz olacak, bizim insanımız biraz vurdum duymaz 1 tanesini anlatayım; adam aracım 4 aylık iken kırmızı ışıkta arkamdaki araç ile aramdaki yarım metrelik yere sağımdan girmeye çalıştı arka tamponuma tırnak kadar iz ve ezik bıraktı,arabasını kötülemek için yada hor görmek için asla söylemiyorum ama bu işi peugeot 206 baya eski model tamponu artık toros tamponuna dönmüş boyanmaktan kapkara olmuş. eski model bir araç ile yaptı yani adamın umru değil.indim sövdüm saydım bağırdım tutanak tutacaktım hatta polis çağıracaktım,bir ay öncesi bir şahinci vakasının üstüne gelen bu olay çok canımı sıkmıştı, bu arada halı sahaya gitmem lazım acil arkadaşlarım bekliyor maç için,en son herşeyden vazgeçip üstüne adamdan özür diledim helallik istedim(okadar bağırdım çağırdım diye) sonra bi ara mini onarım yaptırdım(bu mini onarıma da gitmekten bıktım).
bizim genel olarak çizik vuruk ezik küçük çaplı boyalar kapı boyaları tarzı şeylere bakış açılarımızı değiştirmemiz lazım millet olarak. bu araçlara aaaa boyalı gözüyle bakmamaız lazım alıp satarken (ne kadar bunu bizim millet suistimal etmiş ,pert araçları etek altı boyalı modlarına sokmuş olsada) bi yerlerden orta noktayı yakalayıp alıp satarken kimse olan biteni saklamaz ve fotoğraflarsa küçük şeyler kimse takılmaz eski sahiplerde satana kadar rötuş yaptırır(sadece gözüne kötü gözükmemesi için)rahat rahat biner, alanda rahat alır.
Ayrıca Forumumuz da bukadar naif&terbiyeli hocalarımız varken kimseyle henüz yüzyüze görüşememek çok üzüyor.
bizim genel olarak çizik vuruk ezik küçük çaplı boyalar kapı boyaları tarzı şeylere bakış açılarımızı değiştirmemiz lazım millet olarak. bu araçlara aaaa boyalı gözüyle bakmamaız lazım alıp satarken (ne kadar bunu bizim millet suistimal etmiş ,pert araçları etek altı boyalı modlarına sokmuş olsada) bi yerlerden orta noktayı yakalayıp alıp satarken kimse olan biteni saklamaz ve fotoğraflarsa küçük şeyler kimse takılmaz eski sahiplerde satana kadar rötuş yaptırır(sadece gözüne kötü gözükmemesi için)rahat rahat biner, alanda rahat alır.
Ayrıca Forumumuz da bukadar naif&terbiyeli hocalarımız varken kimseyle henüz yüzyüze görüşememek çok üzüyor.