abi burada kablosuz şarj var ya telefon koyacağımız zaman eşya kağıt vs olunca kullanmak zor oluyor. bu da kapaklı yapısı ile orayı ergonomik şekilde ikiye bölüyor. ben çok kullanışlı olacağına inanıyorum.ne işe yarıyor bu
İlker hocam, bir de o bolgedeki ledi kendiniz mi eklediniz? Parca numarasi falan var mi? Ambiyans aydinlatma ile senkronize calisiyor degil mi?abi burada kablosuz şarj var ya telefon koyacağımız zaman eşya kağıt vs olunca kullanmak zor oluyor. bu da kapaklı yapısı ile orayı ergonomik şekilde ikiye bölüyor. ben çok kullanışlı olacağına inanıyorum.
Abi keşke iki tane sipariş verseydinAa kablosuzmu o nasıl birşey çok şık güle güle kullan...
Bende bundan aldım sen de var mı
Ekli dosyayı görüntüle 61647
Ama ama link yada parça numarası?abi burada kablosuz şarj var ya telefon koyacağımız zaman eşya kağıt vs olunca kullanmak zor oluyor. bu da kapaklı yapısı ile orayı ergonomik şekilde ikiye bölüyor. ben çok kullanışlı olacağına inanıyorum.
Hocam aklımda yok faturası yanımda değil akşam inşallah unutmazsam ekleyeceğim buraya.Ama ama link yada parça numarası?
Çok geçmiş olsun İlker kötü olmuş.2021 model R line aracımda şimdide vites seçici arıza verdi. Bugün aracımı VW Özön yetkili servise bıraktım sorunun çözüleceğine inancım tam Ekli dosyayı görüntüle 61633
Ben de kapattım muhtemelen servisten aldıktan sonra aracı satıyorum.Geçmiş olsun ilker hocam,
Golf 8 defterini kapattım artık herkesin bir derdi var. Kullanıcılara soruyorum herkes bir şey söylüyor. R line düşüncem vardı kısa süre önce vaz geçtim.
Geçmiş olsun sorun nasıl giderildi?Ben de kapattım muhtemelen servisten aldıktan sonra aracı satıyorum.