Exe7
Üye
- İsim
- Oğuzhan Toprak
@EMRAH ATTS Hocam Haklısınız çek çek çizme yapabiliyor.Bez ile bastıra bastıra yapmıştım. @KB Hocam bir de Bez ile bastırarak ve yavaş yavaş yaparsanız olacaktır.
Hocam bende içinde az da olsa sıvı kalırda sıkıntı yaratır diye susuz yaptım diğerinde.
Bir hafta önce ikinci el telefon aldım. Sahibi ekran koruyucu ve kılıf ile kullanmış. Telefon resmen sıfır gibiydi. Hemen ekran koruyucuyu söktüm. Kılıfı attım. Adamın almadığı keyifi ben alıyorum. Önemli olan benim keyfim. O filmi gördükçe sinir olurum ben.telefonun üstündeki filmi çok parmak izi yapıyor diye söküp atınca bundan da vazgeçer gibi oldum,
jelatine karşı bir direnç oluştu benim bünyemde galiba, cam filminden de vazgeçmiştim yakın zaman önce
aynen öyle, bu koruma işi de öyle, yıkayıp parlatmak tamam o bir zevke dönüşebilir ben de bulaştım o işe ama sarmak sarmalamak, kimyasalla görünmez duvar oluşturmak falan hepten vazgeçtim, yapana bir şey demem çünkü benim fikirlerim de değişip duruyor, zevktir laf düşmez başkasına... e işte misal 10 senelik poloyu sattım, korumaydı wax'dı görmemişti hiç, mümkün olduğunca düzgün kullandık yinede çiziği vs vardı tabi bu kadar senede, alan yaptırır bir pasta cila oldu bitti... bu gidişle tek aksesuarım ön panjur çıtası kalacak galibaBir hafta önce ikinci el telefon aldım. Sahibi ekran koruyucu ve kılıf ile kullanmış. Telefon resmen sıfır gibiydi. Hemen ekran koruyucuyu söktüm. Kılıfı attım. Adamın almadığı keyifi ben alıyorum. Önemli olan benim keyfim. O filmi gördükçe sinir olurum ben.