dtkorkmaz
Üye
Çarşamba günü aracıma bakmak için birisi geldi konuştuk anlaştık araç için. Kendisi Tokat ilinde ikamet ediyor ben Sivas'tayım. Pazarlığın sonunda aracın vdf de rehinli olduğunu söyledim. Adam rehini açın beni arayın geleyim diyor.
1- Ben rehini kaldırdım adam başka araç buldu gelmedi.
2- Rehini kaldırdım adam gelirken başına bir iş geldi.
3- Rehini kaldırdım araç parktan çıkarken birisi dokundu.
4- Rehini kaldırdım adam tekrardan pazarlığa tutuştu anlaşamadık.
Yukarıda saydığım durumlarda bana 1 gün içinde 46 bin tl yi hibe edecek birisi var mı peki? Yok.
Şimdi diyeceksiniz rehinli aracı almam. Adamı üniversiteye çalıştığım yere davet ettim. Sadece hekim arkadaşların ve ailelerinin girebildiği dinlenme salonumuzda gel buyur oturalım birlikte bekleyelim dedim. Aracın anahtarını al git göster kredi açılana kadar gez istersen dedim. Yok. Arkadaşım araya girdi eşinin de Tokat ilinde diş hekimi olduğunu her hafta oraya gidip geldiğini vs vs. Yani 4 tane diş hekimi bir tane çakalı ikna edemedik.
Herkes farklı bir meslekte hepsine saygım var ancak bu kadar güvensizlik psikolojik rahatsızlık değil mi sizce?
1- Ben rehini kaldırdım adam başka araç buldu gelmedi.
2- Rehini kaldırdım adam gelirken başına bir iş geldi.
3- Rehini kaldırdım araç parktan çıkarken birisi dokundu.
4- Rehini kaldırdım adam tekrardan pazarlığa tutuştu anlaşamadık.
Yukarıda saydığım durumlarda bana 1 gün içinde 46 bin tl yi hibe edecek birisi var mı peki? Yok.
Şimdi diyeceksiniz rehinli aracı almam. Adamı üniversiteye çalıştığım yere davet ettim. Sadece hekim arkadaşların ve ailelerinin girebildiği dinlenme salonumuzda gel buyur oturalım birlikte bekleyelim dedim. Aracın anahtarını al git göster kredi açılana kadar gez istersen dedim. Yok. Arkadaşım araya girdi eşinin de Tokat ilinde diş hekimi olduğunu her hafta oraya gidip geldiğini vs vs. Yani 4 tane diş hekimi bir tane çakalı ikna edemedik.
Herkes farklı bir meslekte hepsine saygım var ancak bu kadar güvensizlik psikolojik rahatsızlık değil mi sizce?