Bir vefat...

Basiniz sagolsun. Allah dayiniza rahmet.eylesin insallah. Sizlere sabir versin.

@kimi-emd hocam basınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Elimizden gelen birşey varsa her zaman seve seve buradayız.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ankaramızın değerli insanlarından @kimi-emd nickli Semih hocamızın dayısı dün geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmiştir. Golftutkusu ekibi olarak dayısına Allah'tan rahmet, kendisine de sabırlar diliyoruz Seninleyiz Semih hocam...
@kimi-emd hocam basınız sağolsun ALLAH rahmet eylesin sizlere ve sevenlere sabır vetsin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah rahmet etsin. Rabbim varsa günahı affetsin inşallah.

semih hocam başınız sağolsun allah rahmet eylesın :(

Değerli arkadaşımız @kimi-emd Semih hocama baş sağlığı dileriz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 

GTA ekibi olarak her zaman yanındayız Semih dostum. 

Semih hocam başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

Allah Rahmet Eylesin Başınız Saolsun

Ankaramızın değerli insanlarından @kimi-emd nickli Semih hocamızın dayısı dün geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmiştir. Golftutkusu ekibi olarak dayısına Allah'tan rahmet, kendisine de sabırlar diliyoruz Seninleyiz Semih hocam...
Başımıza gelen bu acı olay sebebiyle başsağlığı dileyen;   @Orhan Hoca@silvershadow@yusuf@umut81@theGenius@HaK@alper32@slck@RockandRage@KB@Semih@erkanz@gokberks@Rust@fcsrn@osmanturev@knocknock@enpisagor@yavuzbattal@ilhan@brkylmz@EMRAH ATTS@erkanwrc@Bekir@ahdngr@MR@soner34@magic@scorpion@GolfSaver@Hk80@Ender@Umut@Onur@MSE@SB1907_23@Negatiwe@mrvolkan çok değerli hocalarım hepiniz çok sağolun dostlar sağolsun mesajlarınızla  çok mutlu ettiniz beni Allahım inşallah  hiçbirinize dert keder vermesin.

Golf tutkusu ankara grubumuza gelince  benim içinde  bulunduğum durum sebebiyle beni neredeyse hergün  yalnız bırakmayan @jajaja cihan hocama @ansolak ahmet hocama @maniax murat hocama @burak_ burak hocama @Şefik şefik hocama @yarchi fatih hocama @grattis göksel hocama çok çok teşekkür ediyorum hepsinden Allah razı olsun. Gta grubu benim çok değerli herbiri benim çok kıymetli dostum. İyiki bu forumda onları tanışım bizim tanışmamıza vesile olan yöneticilerimize bir kere daha tekrardan teşekkür ediyorum.

Geri
Üst Alt