Gündüz vakti aracıma yapılana bakın!

Küfürlerin kifayetsiz kaldığı an...

Geçmiş olsun hocam içim gitti...

Geçmiş olsun kamera taksanız onu da çalarlardı bu sefer iyiki araçta kamera yokmuş diyelim gerçi yapan bulunsa ne olacak yine salıverilecek muhtemelen ilk değildir son da olmayacak.

Geçmiş olsun hocam kendi aracıma yapılmış kadar üzüldüm canım sıkıldı. Bunu yapan adi şerefiz kansızın yanına kar kalmaz inşallah belasını bulur.

Geçmiş olsun çok üzücü bir durum bana da ders olsun aracın içinde değerli bişey bırakmayayım kısa süreliğine de olsa

Geçmiş olsun.Toplum öyle bir hal almış ki her an herşey ile karşılabilir olmuşuz.

Geçmiş olsun, Rabbi beterinden korusun, aynisi 2006 da basima geldi Besiktasta, kelebek camla ve bozukparalarin oldugu kullukle atlatmistim.

dün akşam habertürk haberlerinde vardı 103 suçtan kaydı olan kişi halen sokaklarda geziyor ve suç işlemeye devam ediyor.
çok geçmiş olsun Allah cc daha da beterinden korusun.

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Hırsızın teşebbüsü için görünen eşyadan ziyade içi görünmeyen eşyalar büyük vurgun hayaliyle daha cezbedici oluyor. Bu yüzden büyük marketler akşam kapanışında çıkış bölümündeki kasalarını dışarıdan bakanın açıkça göreceği şekilde içi boş olarak bırakıyorlar. Adam tomarla para hayaliyle araca girdi 20 lirayla çıktı ama banknot 20 lirayı ortada bir yere bıraksanız onun için bile aracın camını kıracak onlarca it uğursuz sokaklarda maalesef.

çok geçmiş olsun. bugün size yarın bize
allah ıslah etsin...

Duygularımı aktarmak istiyorum ama hiçbir dilde karşılığı yok hocam çok büyük geçmiş olsun.....
Allah böylelerini ıslah etsin...

Geri