Çok teşekkürler. Eklemeyi unutmuşum,ana mesaja da bırakıyorum.Çok güzel olmuş, kazasız belasız binin inşaAllah Ekli dosyayı görüntüle 62341
Çok teşekkürler. 2. el olarak satıcılara kodlarını sorarak buldum. Serviste neredeyse 8 kat pahalıydıHarika bir dönüşüm olmuş güle güle kullanın, bir sorum olucak yayları nereden temin ettiniz?
Birkaç üst mesajda da belirttiğim gibi konfordan çok ödün vermek istemiyorum. Bence şuan bile yeterli sertlikte Türkiye şartları için. 18 ile daha önceki tecrübelerime dayanarak fazla sert olacağını düşünüyorum@vialace Maşallah, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Güzel modifikasyonlar yapmışsınız, yerinizde olsam vrs jantı ile süslerim bu emeği.
Çok teşekkürler herkese iyi dilekleri için@vialace Yerinizde olsam dedim zaten hocam, görsel konfordan önce geliyor bende. 16 ile başlayıp 19'a kadar çıktım.
Siz nasıl seviyorsanız o güzeldir, iyi günlerde kullanın.
Herkese tekrar merhaba. Su eksiltmesi az da olsa tekrar başlamıştı. uzun süren denemeler sonucunda kaçağın watercooler'dan olduğunu anladık. Herhangi bir beyaz duman, geç çalışma vb yapmıyordu ancak şöyle garip bir durum vardı.Merhaba bu arada araçta su eksiltmesi problemi vardı. Onun için ilk etapta yedek su deposunun sol tarafında çatlak vardı. Onu değiştirdik ancak su eksiltmesi az da olsa devam ediyordu. Dün kapağı da değiştirdim ve sorun tamamen çözüldü.
Sincan OSB sanırım burası hocam TebriklerBu arada benim araç ile Togg T10X deneme fırsatımız oldu. Kısa videoda benim araba 2, Togg 4 kişi, launch control'süz kalkış. uzun videoda iki araç da 3'er kişi benim araba launch controlle kalkıyor
Eskişehir OSB, teşekkürlerSincan OSB sanırım burası hocam Tebrikler
Mesleki deformasyon ondan kan çekti sanayi bölgesi oluncaEskişehir OSB, teşekkürler