Golf 8 impression retrofit başlangıç... (keyless yapıldı)

aldım farları iq değil bu gün kargoya verecekler resimler de güzel görünüyor.

bu arada evet adım Muhammet

Farlar açılmamış olsun yeterli zaten... bekliyoruz bakalım güzel fotoğrafları... farlardan memnun olursan satıcıyı paylaşırsan belki yapacak olur isek elindede iyi ürün olur ise değerlendiririz...

aldım farları iq değil bu gün kargoya verecekler resimler de güzel görünüyor.

bu arada evet adım Muhammet
Hayırlı olsun hocam, sıfır mıydı farlar yoksa çıkma mı? Bir de çiftine ne kadar talep ettiler? Güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına soruyorum :)

Hayırlı olsun hocam, sıfır mıydı farlar yoksa çıkma mı? Bir de çiftine ne kadar talep ettiler? Güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına soruyorum :)
Ebay den alacaktım 1300e yazmıştı 900e teklif ettim kabul etmedi. Samsun da buldum 13bin tl hemen aldım ama nasıl çıkacak bilmiyorum. farlar gelince resimleri paylaşacağım.

Ebay den alacaktım 1300e yazmıştı 900e teklif ettim kabul etmedi. Samsun da buldum 13bin tl hemen aldım ama nasıl çıkacak bilmiyorum. farlar gelince resimleri paylaşacağım.
rakam olarak gayet uygun bence eğer büyük bir kusuru yoksa.
Bu arada çok keyifli olsa gerek tamamen kendiniz söküp takıyor kodluyorsunuz :)

bunlarda cam sıkıntı adam değişmedi der bakarsın değişmiş olur dikkat etmelisin...

anahtarsız giriş sistemi için yüzlerce adaptasyon satırının kontrolünün sonlarına geldim. çok yakında ilk keyless li impression golfü göreceğiz...20230127_115259.jpg

Bende parça toplamaya başlayacağım bunların doğruluğu ve bunların haricinde alınması gereken malzeme varmı...

Kapı Kolu
5H0837205
5H0837206

Modül
5WA959436J

Anten
5WA962132 5WA962133B

Anten Kablosu
5H1971641G

Geri
Üst Alt