- İsim
- before after avatar
Merhaba Arkadaşlar,
yukardaki başlıkta belirtildiği üzere sağ güneşliğimden takırtı sesi geliyordu. sağolsun @berreday hocam sorunu ve kaynağını bulup çözüme kavuşturmuş.
Bunun dışında aracı ilk aldığımda olmayan, sonrasında dinleye dinleye kendi duyduğum ve yerini bugüne kadar tespit edemediğim bir ses vardı, onuda bugün işe giderken tespit ettim ve içim rahatladı.
üst tarafta yer alan gözlüklük kısmından geliyormuş. elimi oraya dayadım ve ses kesildi. Bunu da servise belirtsem düzeltirler mi acaba ?
Sorun Çözülmüştür.
yukardaki başlıkta belirtildiği üzere sağ güneşliğimden takırtı sesi geliyordu. sağolsun @berreday hocam sorunu ve kaynağını bulup çözüme kavuşturmuş.
Bunun dışında aracı ilk aldığımda olmayan, sonrasında dinleye dinleye kendi duyduğum ve yerini bugüne kadar tespit edemediğim bir ses vardı, onuda bugün işe giderken tespit ettim ve içim rahatladı.
üst tarafta yer alan gözlüklük kısmından geliyormuş. elimi oraya dayadım ve ses kesildi. Bunu da servise belirtsem düzeltirler mi acaba ?
Sorun Çözülmüştür.
jajaja dedi:Merhaba benim ses sorunu halloldu. Servise uğradım, yolcu tarafındaki güneş siperiliğinden ses geldiğini belirttim, orada bir parça eksik olduğunu söylediler Golf'lerin bazılarında geldiğini bazılarında gelmediğini onu eklediklerini söylediler.
Bu konuyla ilgili bir bültenyayımlandığını bi ara sadece parça eklendiğini bi ara komple güneşlik yenilendiğini belirtti SD. Ama bugün yapan ustanın söylemine göre kendi aracında da aynı sorun varmış direk anlayıp değiştirmişler.
Bu parça değişiminden sonra pilot tarafındaki güneş siperliğinden ses gelmedi, titreme falan da olmadı kapıyı kapatınca defalarca test ettim.
Gözlüklük kısmında gelince stabilize, tırtıklı asfaltta oradan zırıldı geldiğini söyleyince test sürüşü yaptık, sesi ben duydum ama usta o sese aşına olmadığı için duymadı, kendimi deli gibi hissettim ahahahahaha
Moderatör tarafında düzenlendi: