evet işte tam üzerine bastınız hocam, ayağınızı kaldırınızGüneşlik içindeki aynanın kapağı lambaya vuruyormuş tespit ettim.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam.servisten sonra ses kesiliyor. Tavsiye ederim.evet işte tam üzerine bastınız hocam, ayağınızı kaldırınız [emoji4]ben servise gidene kadar güneşlik açık geziyorum valla, bıktım zırıl zırıl.
'Hocam.servisten sonra ses kesiliyor. Tavsiye ederim.
En kısa zamanda servise uğrayacağım, basit bir sorun ama biz değil bir yabancı bindiğinde yadırgarlar bu neyin nesi sıfır golfte diye [emoji4]Hocam.servisten sonra ses kesiliyor. Tavsiye ederim.SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla bende aynı düşünüyorum biri binicek arabayaEn kısa zamanda servise uğrayacağım, basit bir sorun ama biz değil bir yabancı bindiğinde yadırgarlar bu neyin nesi sıfır golfte diye
Selam arkadaşlar.Benim aracımda 2015 pasifik mavi aynı sıkıntıyı bende yaşadım halen devam etmektedir.daha 500 km bile olmadan gözlük koyma yeri ses yaptı gözlük koyamıyorum.ayrıca sanroof dan da ses gelmektedir.ama alıştım mecburiyetten bu şekilde devam ediyoruz.7 bin kmdeki aracımda da sağ güneşlikten ses gelmeye başladı, ben bu kadar erken beklemiyordum bu tür seslerin çıkmasını,sesin geldiği yeri de bugün şoför kapısını kapatırken buldum, normalde sürüş esnasında duyuyordum sesi ama araç sürerken yerini tespit edemiyordum
birol abi gta ya takılsan bu sorunların çözümü şıp diye gidiverirdi 'Selam arkadaşlar.Benim aracımda 2015 pasifik mavi aynı sıkıntıyı bende yaşadım halen devam etmektedir.daha 500 km bile olmadan gözlük koyma yeri ses yaptı gözlük koyamıyorum.ayrıca sanroof dan da ses gelmektedir.ama alıştım mecburiyetten bu şekilde devam ediyoruz.