- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
@kacmazm Aynı olay benim başıma geldi. çarpan kişinin numarasını aderesini ve üstüne ne varsa her şeyini öğrendim. Avukatıma sordum arkadaşa ulaşalım mı diye kesinlikle kendisi ile iletişime geçmememi arabaya çarpma anında video kaydı veya görgü tanığı var ise karakola gidip şikayetçi olduğunu söyle dedi. Bende dediğini aptım. Karakolde polis arkadaşlar çarpan yavşağa ulaştı adam farkında değilim dedi polis videodan izledik çarpmışsın karkola geld dedi. Ertesi gün arkadaş gitmemiş karakola bende avukatımı aradım ve oda dedi ki git karakola polis memuruna de ki arkadaş gelmiyorsa dosya açın ben şikayetçiyim dedim. Polis tekrar aradı şahsı madurun şikaytçi olacağını ve aracını yetkili servise bırakacağını kasko şirketi ile kendisinden değer kaybı ile mahkeme dosya masrafı ve aracın tüm masraflarının kendisi ödemesi gerekeceğini söyleyince adam 15dk içinde karakola geldi. Aramızda anlaştık aracımı cebinden yaptırdı. Bana sigortadan dosya açıp tutanak tutalım dedi. Ben dedim ki o iş çoktan geçti sen çarpıp kaçmadan önce yapardım ama şimdi kabul etmiyorum. He anlaşamazsak aracı servise bırakıp olayı avukatıma devredeceğimi bundan sonra onunla muhattap olacağını söyledim. Arkadaş tamam abi sen ne diyosan o olsun nere yaptırmak istersen oraya yaptıralım dedi. Yola geldi gelmeseydi masrafın 2 hatta 3 katını alıcaktım ondan.