Golf 8 style soruları

Cok kurcaladim cok denedim karton kutularla ama on tarafi hic calistiramadim 🙁 zaten servis zamani geldi bir sorarim servise 😊
Hocam ben de ek bir bilgi vereyim. Sistemin devreye girmesi için bildiğim kadarıyla 4 sensörden 2’sinin algılaması gerekiyor. Arkada neredeyse 4’ü de düz duruyor ve denemesi daha kolay olmuş olabilir. Önde kartonu koyduğunuzda tek sensöre denk gelmişse fren yapmıyor o durumda. Daha geniş bir kartonla denerseniz muhtemelen devreye girecektir.

Hocam ben de ek bir bilgi vereyim. Sistemin devreye girmesi için bildiğim kadarıyla 4 sensörden 2’sinin algılaması gerekiyor. Arkada neredeyse 4’ü de düz duruyor ve denemesi daha kolay olmuş olabilir. Önde kartonu koyduğunuzda tek sensöre denk gelmişse fren yapmıyor o durumda. Daha geniş bir kartonla denerseniz muhtemelen devreye girecektir.
Güzel bilgi teşekkür ederim.
Birkaç kez otopark çıkışında yola çıkarken araçlara yakın çıktığımda, ön sensörlerden algılayıp manevra freni yaptı ama gecikmeliydi.
Park sırasında hiç olmadı ama söylediğiniz yöntemi deneyeceğim.

Önde manevra frenleme iki şekilde çalışır, önce geri vitese alıp hareket yaparsanız belli bir hıza kadar ön manevra frenlemede devreye girer, ama direk öne hareket yaparsanız otomatik devreye girmez ancak medya ekranında manevra frenleme ikonuna basarak devreye aldığınızda çok yaklaşınca frenler.

Mantık şu geri vitese aldıysa manevra yapıyor :) Direk ileri gidiyorsa gidiyor mu manevra mı yapıyor bilemem şoför manevra yapıyorsa söylesin :D

selamlar. 2022 1.0 style paket satın aldım. birkaç sorum var.

şöfor kapısı zor kapanıyor. kronik bir sorun mudur? servise götürsem yardımcı olurlar mı?
şerit takip asistanı yok sanırım. şerit değiştirme asistanı var onu biliyorum.(o da bir işe yaramıyor zaten)
çarpışma önleyici var değil mi? (geçen geri geri giderken olduğunu fark ettim. önde de vardır umarım). devreye girmesi için yapılması gereken bir şey yoktur herhalde.
geri görüş kamerası bazen kapanmıyor. vitesi değiştirdiğinde otomatik kapanması gerekmez mi?
Kapı ile ilgili bendede aynı sorun var 7.5 kendi kapanıyordu😂😂

Aracın kapıları baya hafif, iyice çekmeden yani hızlı kapatmadan kapanmıyor. Bende alışana kadar garip buluyordum. Birde vw nin kapı sesi, kapı hissiyatı iyi derler. İnsan yaşadıkça öğreniyor. Golf 8 de kapı hissiyatı iyi değil. Şahsi görüşüm.
Katılıyorum

Merhabalar.. Klima veya havalandırma kapalı konumdayken, dışardan içeri hava girmemesi için ne yapmamız gerekiyor? Normalde iç sirkülasyon tuşuna basınca sıcak veya soguk hava gelmiyordu golf 7'lerde.. Havalandırma menfezlerini kapatmaktan başka yapabileceğimiz bir şey var mı acaba???

Merhabalar.. Klima veya havalandırma kapalı konumdayken, dışardan içeri hava girmemesi için ne yapmamız gerekiyor? Normalde iç sirkülasyon tuşuna basınca sıcak veya soguk hava gelmiyordu golf 7'lerde.. Havalandırma menfezlerini kapatmaktan başka yapabileceğimiz bir şey var mı acaba???
Ne yaparsanız yapın bunu engelleyemezsiniz, Araç sizin iç sirkülasyon “sürekli aktif şekilde” yolculuk etmenize müsade etmez, bir süre sonra iç sürkülasyonu devre dışı bırakır, zaten doğrusu da budur, çok tehlikeli bir durumdur,

Tek yapabileceğiniz havalandırma menfezlerini kapatabilirsiniz, Ancak sürüş esnasında dışardan —>içeriye hava akışını uzun süre boyunca kesmek tehlikeli arz eder.

Geri
Üst Alt