Kablo değişmezsek ne gibi problem yaşıyoruz
Galiba Carplay çalışmıyor
2018 uzeri modelde ihtiyac olmuyor
Kablo değişmezsek ne gibi problem yaşıyoruz
Baktım hocam mor benimkiGaliba Carplay çalışmıyor
2018 uzeri modelde ihtiyac olmuyor
Kesme bicme oluyor tabii ki. Orijinal olan modul orijinal fabrikasyon saklama kabina uydurma islemle tutturuluyor. Orijinal modulun oraya sigma ihtimali yok zaten islem yapmadan. Ama islem sonrasi hatasiz oluyorEtkan hocam şu olayı bir netleştirelimmiEvet,mevcut saklama kabını aftermarket orjinal olmayan kablosuz şarj montajında kullanabiliyoruz,bunu biliyorum.Fakat emin olduğum başka birşey daha vardıki oda OEM olan yani Bülent hocamın sattığı şarjı takmak için saklama kabınında ona uygn olanla değiştirilmesi gerektiğiydi,zira Aliexprest'te Bülent hocam sattığı gibi sadece şarj ve kablo satıldığı gibi birde set halinde saklama kabıda satılıyor,ki o saklama kabının zemin kısmı farklı,yani bu şarj ünitesinin montajı için uyumlu üretilmiş.Farz ediyorumki sizin üstte verdiğiniz direkt montajı yapılır bilgisi OEM olan versiyon için verilmiş,bu işlem orjinali gibimi olmakta yoksa,uydurma/kesme biçme'ylemi oluyor,biraz detay verirmisiniz?
Eklediğim fotorafta kabın zemin kısmında şarja göre boşluk var,bizim mevcut kablarda o boşluk yok..
Merhabalar, 2018 7,5 araca kablosuz şarj modülü hala satılık mı ? Montajı için yardımcı olabilir misiniz ?
Hocam merhabalar usb ve kablo set duruyormu güncel fiyatı nedir ?
Çok geciktirdim sizlere daha öncede sormuştum aliexpresside beklemek istemiyorum fiyatınız son mu ?Merhaba hocam
1.200 usb CarPlay çubuk soket
800 kablo tesisatı
Auxla birlikte olandan değil dimi sadece usbMerhaba hocam
1.200 usb CarPlay çubuk soket
800 kablo tesisatı
Evet sadece usbAuxla birlikte olandan değil dimi sadece usb
son fiyatınız mı acaba. ?Çok geciktirdim sizlere daha öncede sormuştum aliexpresside beklemek istemiyorum fiyatınız son mu ?
son fiyatınız mı acaba. ?
Hocam çubuk soket orjinal mi ? Aliexpress ürünleri orjinal olmuyor diyorlar ondan soruyorum