Araçta keyless ozelligi varsa Aliekste uygun ürünler satılıyor. Yoksa olmaz.Anahtar kabını nasıl değişiyoruz
Araçta keyless ozelligi varsa Aliekste uygun ürünler satılıyor. Yoksa olmaz.Anahtar kabını nasıl değişiyoruz
Keyless var ama kap değişimi nasıl yapılıyor anlayamadım, sustalı anahtar kısmını normal içerden çıkacak şekilde nasıl ayarlayacağız. Bilgi ve link paylaşırsanız sevinirimAraçta keyless ozelligi varsa Aliekste uygun ürünler satılıyor. Yoksa olmaz.
TRY 370.98 30% Off | MQB Car Modified Replacement Remote Key Shell Key Case for VW Golf MK7 Jetta Tiguan Polo for Superb Octavia Yeti Fabia for SEATKeyless var ama kap değişimi nasıl yapılıyor anlayamadım, sustalı anahtar kısmını normal içerden çıkacak şekilde nasıl ayarlayacağız. Bilgi ve link paylaşırsanız sevinirim
Hocam merhabalar, Golf 8 radarının entegrasyonu için bir fark olacak mı? Ayrıca daha yeni nesil radar takılınca nasıl bir etkisi olacaktır?Merhaba, yeni retrofitler yolda. Parçaların gelmesini bekliyorum. Bu sefer ayni anda birkaç retrofiti birden tamamlayacağım için bütün parçaların ulaşmasını bekliyorum.
Yapilacak işlemler;
1-Garaj kapısı açma sistemi ( anten kablosu hariç bütün parçalar elime ulaştı.)
2- 2Q kodlu Golf 8 kör nokta radarlarının takılması ( sipariş yolda)
3- Kablosuz carplay aparatını kolçak içerisine koymak istediğimden ekstra carplay usb soket imkani saglayan usb hub splitter (parçalar yolda)
4-Kablosuz şarj unitesi ve bu unite ile entegre çalışan GSM LTE sinyal yükseltici sistem ( parçalar yolda)
Merhaba, radar entegrasyonunda radari tutan tutamaklarda bir miktar modifikasyon gerekecek. Ya da golf 8 tutamaklari uyarsa onlari tercih edecegim. Ayrica radarlara gelecek kablajda da degisiklik gerekecek. Bunlari parçalar elime gelince dusunup işe koyulacagim.Hocam merhabalar, Golf 8 radarının entegrasyonu için bir fark olacak mı? Ayrıca daha yeni nesil radar takılınca nasıl bir etkisi olacaktır?
Bu arada sizden (yapılabiliyorsa eğer) soğutmalı koltuk retrofiti de bekliyorum. Şimdiye kadar yapan olmadı galiba.
Merhaba hocam, pek parca cikmiyor aslinda genelde ekliyorum şuan satılık jant yok maalesefHocam maşallah çıkan parçalar ne oluyor jantları alabilirim duruyorsa
Merhaba arkadaşlar, depremden dolayi hepimiz çok üzüntülüyüz. Ölenlere allahtan rahmet, kalanlara başsağlığı ve sabır diliyorum. Milletçe bu günlerin de üstesinden geliriz inşallah.
Ben de bir süre kendime gelemedim. Yeni yapacağım uygulamalara ait parçalar elime ulaşmıştı ama tadımız tuzumuz olmadığından öylece duruyordu. Biraz kafam dağılsın diye parçaları takmaya paylaştım.
Yaptığım işlemleri şöyle sıralayabilirim;
-Garaj kapısı açma sistemine ait anten kablosunu, orta ayna bölgesinden arka tampona kadar götürdüm. Kabloyu tam tavanın ortasından arka C sütununa ulastırdım. Ordan da sol arka tampon kablo çıkış deliğini açarak araç dışına geçirdim.
-Çift antenli Şark anten montajını yaptım. Gsm yukseltici bolgesine kadar anten kablosunu döşedim.
-TPMS modul kablosu araç dışına alındı.
-Gsm yukseltici montajını sag arka c sutununa yaptım ve arka bagaj kismindaki kabloları toparladım.
Şimdilik araç bu şekilde duruyor. Ara ara devam edip bitireceğim. Önceliğim temiz iş ol
Önceki anten,GPS özellikliyse talibim satılıksaMerhaba hocam, pek parca cikmiyor aslinda genelde ekliyorum şuan satılık jant yok maalesef
Evet verebilirim. Ama kablosu yok. Onu da alieksten alanilirsinizÖnceki anten,GPS özellikliyse talibim satılıksa