degerli arkadaşlar yorumlarınızı okudum az cok bende arastırma yapmıştım hatta birebire gidip ziyaret gercekleştirdim ve yerinde görerek ikna olarak ben ceramic pro9H yaptır ama şunu ögrendim ki bu işte üründen daha ziyade alt yapısı cok önemli imiş nano teknoloji bir ürün uygulanacaksa yani ceramic veya benzeri koruma demelıyım alt yapıda nano teknoloji pasta cila hare cizik giderici uygulanmalıymıs yani meguirs 3m yada silikon içeren pastalarla bunlar olmaz yurtdişında bile araştırmalarımda angelwax , koch sholl markalar kullanıyor genelde ve silikon bu ürünlerde sıfır degerindeymiş. üstelık bu ürün fiatlar pahalı demiş arkadaşlar ama ben zar zor 2350tl yaptır ki yurtdışı fiatlar 1.000-2000 euro dur bilginize. bu işi dogru yapana bu paralar verilir ceramic sadece 9H la ibaret degil alt yapısında mutlaka nano polish cleaner uygulanması şartmış olmazssa ceramic tutunamıyormuş ve piyasada 900.tl bile yapan var ustelik ne marka oldugu belirsiz.eger guzel özel bir işlem yaptıracaksanız benım kadar araştırmanızda yarar var ben 2016 C 180 AMG yaptırdım ve cok memnunum ve asla unutmayın ceramic yapıldıktan sona asla aracınıza köpuklu yıkama yaptırmayın asla cünkü ceramic zamanla ömrunu 1 yılda bitiriyormus.garantısı 5 yıl ama arac üzerine 50 ml şişe 3 kat atılırsa buda haliyle 2-3 iş gününde oluyor. kısa ve öz dogru yerler de var bunu yapan..