IBS6134 Katılımcı Üye Katılım 3 Kas 2018 Mesajlar 619 Tepkime puanı 636 Konum İstanbul İsim İbrahim 24 Ocak 2023 #31 fueleconomy dedi: Hocam lider pideyi denediniz mi oraya göre nasıl? Genişletmek için tıkla ... Denedim hocam bana göre oradan daha güzel. Lider pide kıymalı yemıştım kuru gelmıştı bana.
fueleconomy dedi: Hocam lider pideyi denediniz mi oraya göre nasıl? Genişletmek için tıkla ... Denedim hocam bana göre oradan daha güzel. Lider pide kıymalı yemıştım kuru gelmıştı bana.
fueleconomy Üye Katılım 16 Şub 2019 Mesajlar 271 Tepkime puanı 229 Konum İstanbul İsim Mehmet Can 24 Ocak 2023 #32 IBS6134 dedi: Denedim hocam bana göre oradan daha güzel. Lider pide kıymalı yemıştım kuru gelmıştı bana. Genişletmek için tıkla ... O zaman denemek lazım. Yıllardır lidere gidiyoruz hiç kıymalı yemedim genelde kavurma ve kuşbaşılı yiyorum hiç kuru gelmemişti.
IBS6134 dedi: Denedim hocam bana göre oradan daha güzel. Lider pide kıymalı yemıştım kuru gelmıştı bana. Genişletmek için tıkla ... O zaman denemek lazım. Yıllardır lidere gidiyoruz hiç kıymalı yemedim genelde kavurma ve kuşbaşılı yiyorum hiç kuru gelmemişti.
sertan Katılımcı Üye Katılım 23 Nis 2018 Mesajlar 529 Tepkime puanı 399 Konum Kuşadası İsim Servet 25 Ocak 2023 #33 Sevgili gurme @HONEY , Pide neli olursa olsun, üzerinde mutlaka (tercihan camız) kaymak olmalı..