Uğur Bilal Şen
Yeni Üye
Viraj farlari var 40 km altinda çalışır. İçerideki virajlara dönük olan lambalar yanar. Sinyal vermeniz yada direksiyonu cevirmeniz yeterlidir.Kusura bakmayın aslında statik ile dinamiğin dönüşün ne oldugunu biliyorumUledli zenonlu far + uzun far asistani aldigimiz da statik olmuyor dediniz @yusuf hocam oyleyse 40km hızın altinda virajlarımız karanlık mı kalacak)
Kusura bakmayın aslında statik ile dinamiğin dönüşün ne oldugunu biliyorum
Uledli zenonlu far + uzun far asistani aldigimiz da statik olmuyor dediniz @yusuf hocam oyleyse 40km hızın altinda virajlarımız karanlık mı kalacak)
imzamdaki aracı yeni aldım, keşke dediğim bir şey yok, şimdi alsam ne eksik ne fazla yine böyle alırdım...belki fikir verir...merhaba,
yakın zamanda volkswagen golf 125 bmt 1.4 tsi highline almayı düşünüyorum, panoramik açılır cam tavan ve pasifik mavi olarak. bu araca ileride keşke dememek için şu özelliklerde olsaydı diyebileceğim özellikler nelerdir sizce. benim aklımda spor süspansiyon ve sürüş profili seçme var mesela araç sahibi arkadaşlar bu konuda yardım edebilirler mi.
liste fiyatı 98 idi, indirimle 93,4'e geldi, sizin bütçeye yakın@fcsrnbütcem 90000 fazla çıkamıyorum
sürüş profili seçme ve ergo f/p olarak en etkin aksesuarlar, geri görüş app connect için zorunlu,arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. siteden yapmış olduğum araştırmalara göre golf 125 bmt 1.4 tsi DGS highline model araçta opsiyon olarak
adaptif şasi kontrolü DCC
ergoactive koltuk
Geri görüş kamera
PANORAMİK ACILIR CAM TAVAN
olarak karar kıldım şimdi geldik fiyat alma aşaması ve sipariş.