agrones12
Yeni Üye
Aydınlattığınız için çok teşekkürler koltuk konusunda cidden beklentimin altıında önceden golf 7.5 comfortline aracımız vardı 7.5 un koltukları tartışmasız life paketten iyi diyebilirim. Farlar arasında bu kadar fark olduğunu bilmiyodum tekrardan sağolun.@agrones12
Life paketin koltuklarının kumaşı kalitesiz, yanal destekleri iyi değil, açıkçası bu donanımda koltuklar vasattan öteye gidemiyor. Style donanımdaki comfort koltukların kumaşın kalitesi bakımından, yanal destekler bakımından tartışılmaz,
Life pakette (reflektörlü led basic) farlar mevcuttur., Style paketteki farkların tek alâmeti harikası sadece led sinyalli olmasından ibaret değildir,
Style paketteki bu farlar —>Led Performance far diye geçer ve bu farların esas alâmeti mercekli led olmasıdır, bu sayede gerek estetik görünüm bakımından ve en önemlisi de aydınlatma performansı life paketin farı ile gece sürüşlerinde arada ciddi anlamda aydınlatma farkı vardır. İlaveten bu farlarda (life paket farında olmayan) statik viraj farları ve kötü hava koşullları aydınlatması mevcuttur,
%65 karartılmış arka ve yan camlar
30 renkli ambiyans aydınlatma (Life paket 10 renk)
Panaromik açılır cam tavan; sırf bu opsiyonu almak istediğinizde fiyatı (vergiler dahil) 43.000 tl. fiyatı var,
Side Assist - Kör nokta uyarı sistemi; istanbul gibi büyük şehirlerde oldukça işe yarar bir özellik, ayrıca kör nokta uyarı sistemi ile birlikte (arka trafik uyarısı özelliği) birlikte geliyor., arka trafik uyarısı —> dikey park yerinden çıkarken aracın arka tamponlardaki 2 adet radar sayesinde aracın arka tarafını tarıyor ve geri geri çıkarken sürücünün göremediği alanlarda olabilecek yaya, bisikletli veya gelen araçları tarayarak sürücüyü uyarıyor, sürücü halaa farkına varmazsa fren yapıyor.
70 bin tl. fark verip 10 bin km ‘de Style paket alır mıydım..? eğer araç temizse, kusuru/belası falan yoksa düşünmeden hemen alırdım.