forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Yakın bir arkadaşım Golf 8 aracına Lacuna marka (200 micron) yaptırdı, Special Works bayram işinin ehlidir, en önemli husus; işin başından sonuna kadar sadece tek bir araçla ilgilenir,lacuna ve stek arasında kararsız kaldım, garanti süreleri çok önemli değil bana kalırsa 2-3 sene sonra değiştirmek daha sağlıklı. istanbulda afm süleymanda lacuna marka var acaba iyimidir? @cenkkoroglu
Stek eskiden alternatifi olmadığı için herkes en iyisi o diye bu markayı yaptırmak zorunda kalıyorlardı, Stek bir süre sonra sararma yaptığı şikayetleri ara-sıra duyuyoruz, stek orta segment bir marka, ama ürünü getiren distribütör firma hiç bir şekilde ürününün arkasında durmuyorlar,
Lacuna markası (Madico) bünyesinde olan bir firmadır, Madico şirketi bu sektördeki nadir hammadde üreticilerinden biridir, Bütçenize göre Lacuna veya Madico marka PPF seçebilirsiniz,
Bu işi yapan diğer çoğu yerde gittiğiniz yerdeki (çalışan personeller) aracınız üzerinde (çıraklık-kalfalık-ustalık) eğitimlerini alırlar, special works bayram ustaya benim selamımı söyleyin yardımcı olacaktır.