Merhabalar, Audi a3 8v aracımın lastik izolasyonundan memnun olmamam nedeniyle davlumbaz izolasyonu yapmak için ctk premium ve ctk sandwich malzeme edindim. Ancak otopark anlamında rahat çalışabileceğim bir alan olmaması nedeniyle sanayide yaptırmak zorunda kalacağım. Bugün için bir sanayiye uğradım, affınıza sığınıyorum azılı cehalet ile cebelleştim. Kimisi diyor onu döşemeci yapar kimisi diyor kaportacı yapar, kimisi o olmaz boşa para vermişsin diyor… velhasılı herkes bilgiden noksan olup her şeyi biliyor. Hatta en son audiyi satıp Honda almamı telkin ettiler ve dayanamayıp kendimi en son evime attım.
Hal böyleyken bu işten birazcık da olsa anlayan bir yer arayışına girdim, İzmir veya Manisa’da bu işleri yapabilecek bir yer bulmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Örnek olması adına daha önce forumda da konusu geçen bu videoyu bırakmak isterim. Şahsi garajlı ev gerçekten nimettir bunu bilir bunu söylerim. Apartmanın garajı 2 araç için olmasa rahatça yapacağım ama şu koşullarda kendimin yapabilmesi hayal.
Hal böyleyken bu işten birazcık da olsa anlayan bir yer arayışına girdim, İzmir veya Manisa’da bu işleri yapabilecek bir yer bulmam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Örnek olması adına daha önce forumda da konusu geçen bu videoyu bırakmak isterim. Şahsi garajlı ev gerçekten nimettir bunu bilir bunu söylerim. Apartmanın garajı 2 araç için olmasa rahatça yapacağım ama şu koşullarda kendimin yapabilmesi hayal.