belgehan
Üye
Bana asıl lane asist için kamera lazım üstad; 2021 passat elegance variant, matrix far var çalıştıramıyoruzOrjinaldir
Bir sorun olmaz
Size hangi arac icin radar lazim
Bana asıl lane asist için kamera lazım üstad; 2021 passat elegance variant, matrix far var çalıştıramıyoruzOrjinaldir
Bir sorun olmaz
Bana asıl lane asist için kamera lazım üstad; 2021 passat elegance variant, matrix far var çalıştıramıyoruz
Peki bu araca 653 kodlu kamera taksam çalışır mı? Yaya algılaması için çok öneriyorlar. Ancak benim model yılı yeni olduğu için (yeni logo) 654 mü takmak lazım? 654 de de bir sürü sürüm var acaba son harfi ne olmalı üstad bilgin var mı?Yatak altina baktim bende o yok
Peki bu araca 653 kodlu kamera taksam çalışır mı? Yaya algılaması için çok öneriyorlar. Ancak benim model yılı yeni olduğu için (yeni logo) 654 mü takmak lazım? 654 de de bir sürü sürüm var acaba son harfi ne olmalı üstad bilgin var mı?
654 ve 653 kamera arasındaki temel fark zaten yaya algılama fonksiyonudur.Peki bu araca 653 kodlu kamera taksam çalışır mı? Yaya algılaması için çok öneriyorlar. Ancak benim model yılı yeni olduğu için (yeni logo) 654 mü takmak lazım? 654 de de bir sürü sürüm var acaba son harfi ne olmalı üstad bilgin var mı?
Çok teşekkür ederim 654H en yaygın versiyom sanırım bir de parametre ile 60 saniye tutmadan ilerleyebiliyor diye biliyorum654 ve 653 kamera arasındaki temel fark zaten yaya algılama fonksiyonudur.
654 serisinde sonu G ve H ile biten kameralar en stabil çalışan kameralardır 653'e göre tek eksiği yaya algılama fonksiyonunun bulunmamasıdır.
653 kamera meşhur sitede satılıyor (AliExpress) fakat satıcı Türkiye'ye gönderim yapmıyor.
653 kamera 10 dakikaya kadar çıkabiliyor 654 kamera 60 saniye ile kalıyor.Çok teşekkür ederim 654H en yaygın versiyom sanırım bir de parametre ile 60 saniye tutmadan ilerleyebiliyor diye biliyorum
Ben golf 8 için ali expressden radar cambus direksiyon göbek vs tüm gerekli donanım içinm 11 bine yakın vergi dahil fiyat aldım fakat burada lisanslama ve montaj eklendiğinde bu ürünleri oradan sipariş vermenin bir mantığı kalmıyor. Lisan tüm parçalar vs set halinde 29 bin'e geliyor tek elden aldığınızdaOrjinaldir
Bir sorun olmaz
Metin bey r direksiyon simidi için impression ların direksiyon airbag inde herhangi bir işlem yapmak gerekiyormuş. Yoksa direkt takılabiliyormu