emin ol bu kadar zahmete değecek. hatta bana neden daha önce golf 8 alıp keyless yapmadın diye kızacaksın
inşAllah soketler serviste yoktu haftaya gelir muhtemelen 30 Martta devam edeceğiz... herhalde senin uyandırma servisin ben olacağım yine
emin ol bu kadar zahmete değecek. hatta bana neden daha önce golf 8 alıp keyless yapmadın diye kızacaksın
problem değil gerekirse uzaktan bağlanıp hallederim...inşAllah soketler serviste yoktu haftaya gelir muhtemelen 30 Martta devam edeceğiz... herhalde senin uyandırma servisin ben olacağım yine
problem değil gerekirse uzaktan bağlanıp hallederim...
ayrıca ön kapıları tekrar söktürmen gerekecek, ön kapı modülünün 3. pininden arka kapı kollarının ledine kablo çekilecek.
bu arada 2 arkadaşa daha keyless yapacağım spsariş verdik parçaları...
Geçen yaz bende Passat b8 aracıma taktırdım 4 kapı da keyles li çok kullanışlıBu mesaj başlığında Anahtarsız giriş (Keyless) sistemi için hazırlıklarımı paylaşacağım...
@yükselen elektronik Muhammet sağ olsun benim çok istediğim bu uygulamada benim kılavuzum oldu bilgi paylaşımları için teşekkür ederim...
Ayrıca parça tedarik montaj gibi işlemlerde destek olacağını düşündüğüm @İlker34 "balgaraj_istanbul" İlker kardeşime şimdiden teşekkür ederim...
İhtiyacım olduğunda yanımda olan Ender Elektronik Metin bey ve ekibine de ayrıca teşekkür ederim...
Ankara Vossan Çıkmacı Muhammet kardeşime de teşekkür ederim...
Başlıyoruz bakalım...
Modül
5WA959436C
Anten
5WA962131 / 2 adet
5WA962133B / 4 adet
Anten Kablosu
5H1971641G
İlk parçamız ledli keyless özellikli kapı kollarımız aliexpresten alacaktım sadece bir satıcıda var ve bu satıcı ayrıca ebay da satış yapıyor onunla görüştüm ürünler kargo ve vergililer ile beraber 3800₺ mal olacaktı gümrük sorunu olur olmaz hesaba katarak ve garanti olmadığı için tercih etmedim... @İlker34 ilker kardeşimle görüşüp servisten fiyat alıp siparişi verdik... Servis ürünü garanti vs bugün teslim aldım...
Ekli dosyayı görüntüle 63752
Ekli dosyayı görüntüle 63753
Ekli dosyayı görüntüle 63754
Ekli dosyayı görüntüle 63801
Ekli dosyayı görüntüle 64089
Ekli dosyayı görüntüle 64090
Ekli dosyayı görüntüle 64096Hayırlı olsun sadece on kapılar galiba keyles
öncelikle standart mqb veya eski nesil araçlara göre golf 8 in anahtarının sinyalini kopyalamak çok daha zor ama imkansız değil.bu tarz hırsızlık videoları çok var internette, golfte nasıl bir durum var bilmiyorum tabi
Herkese Merhaba,
Geçtiğimiz hafta sonu (20 ağustos) pazar günü @yukselen_elektronik Muhammed abiyle kısa bir tanışma sonrası keyless, katlanır ayna için yanına gittim. Muhammed abi bu işi hobi olarak yapıyor, hobi de kalmayacak şekilde işçilik, bilgi birikimine sahip, kendi araçları dışında çok paylaşım yapmadığı için çok fotoğraflamadım montaj aşamasını ama kapıların genel sökülme durumunu fotoğrafladım toparlayıp tekrardan bu yazının altına paylaşacağım. Keyless retrofit konuda bahsedilen nicelikte yapılan retrofit gerçekten montaj ve kodlama aşaması zahmetli, ışıklı kapı kollarıyla gelmesi ekstra bir duruş katıyor. @yukselen_elektronik, ve bu konuyu açarak aracı olan @metinkar abilerime teşekkür ediyorum ankaradan bol selamlar.