Şu ekran standart olmalıydı. Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Makyajda gelen kocaman ekran da bizim arabalara takılabiliyor mu acaba ?
Bu soru baya eski belki çözüm bulmuşsunuzdur ama benim nacizane fikrim orjinalden daha iyi ses ve orjinal gibi olacağı için focal inside tabiki,ayrıca size lazım olan koaxial değil,belki bilmiyorsunuz diye söyliycem koaxialler tweeter ve hoparlör tek yerde olanlar,yinede kullanılabilir fakat üstte orjinal tweeterlarınız farklı frekans altta koaxiallerin tweeterları farklı frekans çalacağı için güzel bir şey çıkmayacak ortaya.Koaxialler genelde arka kapılarında tweeter olmayan araçlarda kullanılıyor,ben onu bile sevmiyorum çünkü tweet sesleri üstten kulak hizasından gelmeli,aşağıdan gelince üstte dediğim gibi güzel birşey çıkmıyor.En iyisi hoparlör-tweeter ayrı ayrı,önde çoğu araçta sıkıntı olmuyor çünkü tweet yeri genelde var,arka kapıda yeri olmasa bile pançla delik delip uygulama yapmak ama sizin araçta buna gerek yok zaten tweet yeri var diye biliyorum,dolayısıyla sizin almanız gereken 2 takım tweet ve hoparlör ayrı olan set,araçtada yanılmıyorsam Harman ünite var,sub çıkışını aktif ederek stepne içi bas destekli tadından yenmezMerhaba arkadaşlar ön arka kapılar için orjinalden daha iyi ses alabileceğim koaksiyel hoparlör hangi marka model önerirsiniz...
Ekli dosyayı görüntüle 65332
Ekli dosyayı görüntüle 65333
Bu soru baya eski belki çözüm bulmuşsunuzdur ama benim nacizane fikrim orjinalden daha iyi ses ve orjinal gibi olacağı için focal inside tabiki,ayrıca size lazım olan koaxial değil,belki bilmiyorsunuz diye söyliycem koaxialler tweeter ve hoparlör tek yerde olanlar,yinede kullanılabilir fakat üstte orjinal tweeterlarınız farklı frekans altta koaxiallerin tweeterları farklı frekans çalacağı için güzel bir şey çıkmayacak ortaya.Koaxialler genelde arka kapılarında tweeter olmayan araçlarda kullanılıyor,ben onu bile sevmiyorum çünkü tweet sesleri üstten kulak hizasından gelmeli,aşağıdan gelince üstte dediğim gibi güzel birşey çıkmıyor.En iyisi hoparlör-tweeter ayrı ayrı,önde çoğu araçta sıkıntı olmuyor çünkü tweet yeri genelde var,arka kapıda yeri olmasa bile pançla delik delip uygulama yapmak ama sizin araçta buna gerek yok zaten tweet yeri var diye biliyorum,dolayısıyla sizin almanız gereken 2 takım tweet ve hoparlör ayrı olan set,araçtada yanılmıyorsam Harman ünite var,sub çıkışını aktif ederek stepne içi bas destekli tadından yenmez
haydaaaa uyuyor mu bizim unitelereYakalım mı geceleri
Ekli dosyayı görüntüle 80553
Benim olanı sadece ben ellerim
Ekli dosyayı görüntüle 80554
Bu oluyor mu Golf 8 kasaya, eğer oluyorsa bütün gol 8 değiştirsin 8.5 ünite ve ekran taksın )Yakalım mı geceleri
Ekli dosyayı görüntüle 80553
Benim olanı sadece ben ellerim
Ekli dosyayı görüntüle 80554
Bende stardart golf 8 multimedyası var tuşu olandan bana olmaz kiŞimdi şöyle vakit bulamadım bu en üst seviye ekran yani araçta discovery pro mib3 var ise ona bağlayıp denenecek...
Normal bir mediaya sahip mk8 için değil...
Amaç şuan için görüntü almak...
@omerg @ali_burkay sizde bu cihaz var ise deneyelim hemen...
metin abi bendeki passatta 12.9 var 15" taksak direk çalışır mı
abi bir de navigasyonu kime aktive ettirdin
saygılar
metin abi bendeki passatta 12.9 var 15" taksak direk çalışır mı