Life paket anahtarsız nasıl çalıştırılır

Yucel247

Yeni Üye
İsim
Yücel oral
Araç
Golf 8 life
Arkadaşlar merhaba golf 8 life aracım var Kahramanmaraş'ta yaşıyorum malum depremden haberiniz vardır.arac deprem olduğu gün anahtarlar enkaz altında kaldı kayboldu.kapi kolunda anahtarlarını deliği var kopyalarak girilebilir.Ancak nasıl çalıştırabilirim nasıl bir yol izlemem gerekir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Büyük geçmiş olsun. Golf 8 için kullanılan immobilizer için hala kopya anahtar üretilemiyor. O sebeple yedek anahtar servisten sipariş etmek haricinde pek mümkün değil. Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun , kasko varsa onu devreye sokup servisten temin edilebilir , anahtar kaybolma teminatları oluyor genelde

Arkadaşlar merhaba golf 8 life aracım var Kahramanmaraş'ta yaşıyorum malum depremden haberiniz vardır.arac deprem olduğu gün anahtarlar enkaz altında kaldı kayboldu.kapi kolunda anahtarlarını deliği var kopyalarak girilebilir.Ancak nasıl çalıştırabilirim nasıl bir yol izlemem gerekir.
Geçmiş olsun. Kasko teminatı varsa onu kullanabilirsiniz. Yoksa yine servisten destek isteyiniz.

Geçmiş olsun...
Depremden haberimiz olmaz olurmu hep oradayız...
Sende bir şey olmaması sevindirici...
Aracına da birşey olmaması da şans olmuş yıkılan yerlerde araçlar hep evlerin altında kalmış...
Anahtar enkazda kalması kötü olmuş ruhsatın falan da kalmıştır....
Sen önce karakola git bence bir belge al sonra servise git gerekirse her yer enkaz aracı oralardan alman için çekici lazım... aracı servise taşı kaskonu başlat servis çözer...
Tabi bölgedeki VW muhtemelen geçici kapatılmıştır bu nedenle işin biraz zor olacak...

Hocam büyük geçmiş olsun, @metinkar hocam gayet güzel özetlemiş süreci. Eğer yaşadığınız yerdeki VW servisinin kapalı olmasından dolayı sorun yaşarsanız ve diğer illerdeki servislerden yardım ihtiyacınız olursa ben İstanbul’da yaşıyorum elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.Eskisehir servis 7500 dedi Ankara 5200 arac isyerinde kasko var oda 3000 bine kadar karşılıyor 1 anahtar için ancak aracı getirmemi söylüyorlar nasıl yapacağım anlamadım bu işi

Arkadaşlar hepinize teşekkürler.Eskisehir servis 7500 dedi Ankara 5200 arac isyerinde kasko var oda 3000 bine kadar karşılıyor 1 anahtar için ancak aracı getirmemi söylüyorlar nasıl yapacağım anlamadım bu işi
Ahtapot çekiciyle yükleyebilirsiniz aklıma başka çözüm gelmedi.

@Yucel247 Hocam bence sizin durumunuzda olan çok kişi vardır. Vw servislerinin sorumluluk alıp mobil servis göndermesi gerekir sizin bulunduğunuz yere. Yani zaten zor durumda olan insanları daha fazla uğraştırmamaları gerekir. Gerekirse organize olup Doğuş Oto’ya topluca mail atalım bu konu ile ilgili gündeme getirelim. İsterseniz görüştüğünüz servislerle tekrar konuşup bunu talep edin. Kabul etmiyorlarsa forumdaki arkadaşlar birlikte tek tek mail atıp bu talebi bildirelim.

Ben Doğuş Oto Değer ve İlgi Merkezini arayıp bu konu ile ilgili düşüncemi paylaşıp deprem bölgesinde yaşayıp aracının anahtarını kaybeden insanlar için ne gibi mobil hizmet verebileceklerini soracağım. Aldığım geri bildirimleri buradan paylaşırım.

Son düzenleme:
Kaskonuzun çekici hakkı da mevcut. Onun da bir limiti var. Onu da devreye sokup aradaki kısmı cebinizden ödeyin çekiciye

Öncelikle büyük geçmiş olsun; aracınız servis bakımlı ise, daha doğrusu aracın (son bakımı) yetkili serviste yapıldıysa ücretsiz çekici hakkınız mevcuttur.,

Link; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kamp...panyalari/volkswagenim-servis-kampanyasi.html

https://www.dogusoto.com.tr/volkswagen-zubizu-servis-kampanyasi

VW sitesinden alıntı;
*** Mobilite Hizmet Paketi, ücretsiz acil servis ve çekici hizmetini kapsamaktadır. Bu paket,Volkswagen Yetkili Servislerinde yapılan periyodik bakımın tamamlandığı tarihten itibaren 1 takvim yılı boyunca geçerli olacak şekilde tanımlanır. Her yeni periyodik bakım işleminde, eğer halen devam ediyorsa, bir önceki tanımlı Mobilite Hizmet Paketi iptal edilir ve yeni paket tanımlanır. Paketten faydalanmak için, ihtiyaç halinde 444 8924 no’lu Volkswagen Yol Yardım hattının aranması yeterlidir.

Geri
Üst Alt