Life paket anahtarsız nasıl çalıştırılır

Sagolun arkadaşlar anahtar çekmecede idi enkaz kaldırılsın Bi kontrol edeceğim zarar görmediyse gerek kalmayacak onun dışında kaskoyla görüştüm çok yoğunuz deyip duruyorlar uzun sürer diyolar bunca hengamede bunlarla pek uğraşamıcam

Golf8 için henüz bir immo çözümü mevcut değil, aracı servise çektirmeniz gerekmekte ve anahtar siparişi ortalama 15 gün sürmektedir, geldikten sonra kodlanır teslim edilir, fakat servis ruhsat ibraz etmeden sipariş geçmemektedir.

Sagolun arkadaşlar anahtar çekmecede idi enkaz kaldırılsın Bi kontrol edeceğim zarar görmediyse gerek kalmayacak onun dışında kaskoyla görüştüm çok yoğunuz deyip duruyorlar uzun sürer diyolar bunca hengamede bunlarla pek uğraşamıcam
Anahtar bulunursa zarar görmüş olma olasılığı düşük. Sadece kendi kabı bile yüksek koruma sağlayacaktır.

@Yucel247 Hocam bence sizin durumunuzda olan çok kişi vardır. Vw servislerinin sorumluluk alıp mobil servis göndermesi gerekir sizin bulunduğunuz yere. Yani zaten zor durumda olan insanları daha fazla uğraştırmamaları gerekir. Gerekirse organize olup Doğuş Oto’ya topluca mail atalım bu konu ile ilgili gündeme getirelim. İsterseniz görüştüğünüz servislerle tekrar konuşup bunu talep edin. Kabul etmiyorlarsa forumdaki arkadaşlar birlikte tek tek mail atıp bu talebi bildirelim.

Ben Doğuş Oto Değer ve İlgi Merkezini arayıp bu konu ile ilgili düşüncemi paylaşıp deprem bölgesinde yaşayıp aracının anahtarını kaybeden insanlar için ne gibi mobil hizmet verebileceklerini soracağım. Aldığım geri bildirimleri buradan paylaşırım.
@Yucel247 hocam ne yaptınız aracı, anahtarı bulabilmişsinizdir umarım.

Bu arada ben Doğuş Oto DİM ile görüşüp durumu anlatmaya çalışmıştım ama çok fazla bu şekilde talep geldiğini belirtip yasal mevzuatın dışına çıkamadıklarından bahsetmişlerdi. Yani aracın servise götürülmesi gerektiğinin telkin çözüm olacağını aktarmışlardı.

Geri
Üst Alt