- İsim
- Ahmet
Neden cankaya dogus?Çankaya doğuş hariç her yer derim Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neden cankaya dogus?Çankaya doğuş hariç her yer derim Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam talihsizlik olmus size. Bazi araclar uretildikten sonra bekleyebiliyor bu şans isi.Bak 4 aygecmis sinirden bir suru imla hatası olmuş hala yazarken elim titriyor [emoji856]Sent from my iPhone using Tapatalk
Görüşleriniz benim hislerimin kağıda dökülmüş halidir [emoji106][emoji1531][emoji106][emoji1531]2011'den bu yana dördüncü 0 km VW'sini almış ve alırken memur zihniyetinin zorunluluğuyla ve hassasiyetiyle kılı kırk yarmış ve kırk kapıya gitmiş biri olarak naçizane görüşlerim şunlardır:Çankaya DOĞUŞ diyen arkadaş az bile söylemiş...Aldığınız arabanın modeli ve dolayısıyla cebinizdeki para durumunuza göre karşılanır ve şişkinliğiniz ölçüsünde ağırlanırsınız...Ankara da Etimesgut DOĞUŞ'u tavsiye ederim. Malum semt olarak da kalantorlara hitap etmiyor.
İzmir VOSMER bu işin piri olmuş tam tüccarlar....DOĞUŞ'un resmi indirimine ek çok ama çok cüzzi bir indirim alırsınız ve ayrıca "almazsanız nasılsa müşteri var" havasını bariz bir şekilde iliklerinize kadar hissettirirler.
Kayseri önceden ÖZSA idi el değiştirdi AYKAN oldu ama gelen gideni aratır misali oldu.
ALTUR fiyat ve iletişim konusunda iyiydi. Umut Bey oldukça nazik biri...Golfü alırken diğer bayilere göre oldukça uygun vermişlerdi.
GENERAL ve tabii ki de Aydın Bey, oldukça ilgili biri hem iletişim hem de insanlık yönünden gayet memnun kaldım. Öyle ki aracı alıp Kırşehir'e dönerken arayıp "Aman hocam, dikkatli gidin, gerekirse uyuyun çünkü yorgun görünüyordunuz." diye ilgilenmişti sağ olsun.
Zor ama sonradan ah demenek için sipariş verin 2 ay bekleyin istediğiniz aracı aşın derim zam geliyor koşuyor bunu alın vs... KanmayınArkadaşlar bu gün İstanbul içi 4_5 tane bayi aradım 1.4 highline için, hiç birinde araç yok en erken Temmuz sonu diyorlar neden acaba. Sadece general de bir tane araç var oda şubat ayında gelmiş ve hala satılmamis 75 binlira fiyat verdi opsiyonsuz highline manuel, metalik renk, sizce nasıl?
Bize hayırlı olsun demek düşer iyi günlerde kullanınTeşekkür ederim tavsiye için arabamı aldım çok şükür istediğim gibi./monthly_2016_05/5748198e17200_PHOTO_20160525_15231701.thumb.jpg.55eaf626de0657c87fa4297adf932517.jpg
General çok iyi fiyat vermiş.. Şuan 1.4 TSI Highline Man. gelen 3 adet zamla beraber 80.000TL. oldu +1.100TL. 'de metalik renk farkı var., General ise şubat ayınındaki Highline 78.400 den fiyat vermiş ve üstüne-üstlük birde %6 indirim yapmış bence daha iyisi olamazdı.. 75.000 çok iyi fiyat.. Hayırlı olsunArkadaşlar bu gün İstanbul içi 4_5 tane bayi aradım 1.4 highline için, hiç birinde araç yok en erken Temmuz sonu diyorlar neden acaba. Sadece general de bir tane araç var oda şubat ayında gelmiş ve hala satılmamis 75 binlira fiyat verdi opsiyonsuz highline manuel, metalik renk, sizce nasıl?
Teşekkür ederim Kartal doğuş otodan 75.150 ye aldım çok şükür...ama çok zam gelmiş iyi Zaman'da almışım neysekiGeneral çok iyi fiyat vermiş.. Şuan 1.4 TSI Highline Man. gelen 3 adet zamla beraber 80.000TL. oldu +1.100TL. 'de metalik renk farkı var., General ise şubat ayınındaki Highline 78.400 den fiyat vermiş ve üstüne-üstlük birde %6 indirim yapmış bence daha iyisi olamazdı.. 75.000 çok iyi fiyat.. Hayırlı olsun