Araçta çıkan SOS hatası ve çözümü.

yavuzbattal

Katılımcı Üye

İsim
Yavuz
Araç
Golf 8 Life
Arkadaşlar selamlar, araç son bir kaç gündür sürekli SOS hatası veriyor ve servis uyarısı yakıyor.
İlk bindiğimizde bazen 10-15 dakika sonra veriyor hatayı, bazen de hemen çıkıyor. Servis ile irtibata geçtim, Salı günü vereceğim aracı.
Sizlerinde başınızdan bu arıza geçti mi? Çözümü hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var.

Merhaba. Aynı uyarı bende de devam ediyor. Serviste yazılım güncellemesi ile düzelir diye umudum vardı, fakat sizlerin de dediği gibi parça değişimi olacağı söylendi, ve malesef ki bu işin maliyeti 37.000 TL olarak tarafıma iletildi. Ben de çok elzem bir parça olmadığı için yaptırmadım. İptal edin dedim ama yetkili servis olarak bunu yapamayacaklarını söylediler. Ben de bu şekilde sürekli uyarı görerek binmek istemiyorum açıkcası. Bunu daha az maliyet ile çözmem konusunda değerli yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

Upvote 0

Merhaba. Aynı uyarı bende de devam ediyor. Serviste yazılım güncellemesi ile düzelir diye umudum vardı, fakat sizlerin de dediği gibi parça değişimi olacağı söylendi, ve malesef ki bu işin maliyeti 37.000 TL olarak tarafıma iletildi. Ben de çok elzem bir parça olmadığı için yaptırmadım. İptal edin dedim ama yetkili servis olarak bunu yapamayacaklarını söylediler. Ben de bu şekilde sürekli uyarı görerek binmek istemiyorum açıkcası. Bunu daha az maliyet ile çözmem konusunda değerli yardımlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
İptalini yapabilirim hocam.

Upvote 0
Arkadaşlar selamlar, araç son bir kaç gündür sürekli SOS hatası veriyor ve servis uyarısı yakıyor.
İlk bindiğimizde bazen 10-15 dakika sonra veriyor hatayı, bazen de hemen çıkıyor. Servis ile irtibata geçtim, Salı günü vereceğim aracı.
Sizlerinde başınızdan bu arıza geçti mi? Çözümü hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var.
Golf 8 aracımda bende de oldu meraklanıcak bişey kesinlikle yok merak etmeyin parçada değişmiyo eğer telefon çekmeyen bi yerde kalıyosa araç sos arızası yakıyo araçı telefon çeken yere koyarsanız geçiyo korkulacak bişey yok

Upvote 0
Merhaba sos arızası için ulaşabilirsiniz sos ünitesi değişmeden yardımcı olabilirim
5443948068

Upvote 0
O kadar para vermeye gerek, bir çok vagcomcu bu sorunu çözebiliyor. Bulunduğunuz bölgedeki vagcomcular ile bir görüşme yapın...

Upvote 0
Merhaba.Aynı uyarıyı alıyorum. Serviste yazılım güncellemesi ile geçeceğini ben de düşündüm fakat bozuk olmayan parçanın komple değişmesini istediler.Sonuç 37 bin maliyet.Bu şekilde kullanımda bir sorun olmayacağını sadece görsel olarak can sıkıcı bir ekran olacağını başka bir tamirci söyledi.Konu hakkında istanbulda yardımcı olabilecek biri varsa lütfen ulaşsın bana.05066306869

Upvote 0

Geri
Üst Alt